![]() |
besyo mezunlarını sistem B lisansa yönlendiriyor. ancak B Lisans kriterleri arasında Antrenörlük yaptığı dönemlerde bir kerede 3 (Üç),toplamda da 6 (Altı) aydan fazla ceza almamış olmak;gibi bir madde var bu bizi baglar mı?
sisteme girerken antrenörlük belgeniz var mı - hayır,besyo mezunumusunuz -evet dedigimizde karsımıza B lisans kursu direk cıkıyor. o zaman bu madde bizi bağlamaz doğru mu? bilgisi olan arkadaşlar bu msjlara cevap verirlerse herkes aydınlanmıs olur. yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkürler |
ömer kardeş,
Beden Eğitimi mezunu isen başvuracağın antrenörlük kursu UEFA B LİSANS KURSU. Bu antrenörlük belgesiyle ya Amatör bir takım yada Profesyonel bir takım çalıştırabilirsin. Branşın farklı bir branş ise alcağın antrenörlük belgesi ya E yada C'dir. Bu Antrenörlük belgeside; görev yaptığın okulda Beden Eğitimi öğretmeni yoksa egzersiz yapman için yeterlidir. |
faykut zamanını alıyorum ama okulda beden eğitimi öğretmeni var ama biri voley bol diğeride basketbol çalıştırıyo ve egzersizi bu branjlardan alıyorlar.ben 3 yıldır okul futbol takımını çalıştırıyorum ama ücret alamıyorum.branjım ingilizce.e lisansına başvurdum. aldığım takdirde futbol egzersizi alabilirmiyim?diğer spor branjlarınamı yöneleyim.aydınlatırsan sevinirim. |
yukarıda değerli il futbol koordinatörümüzün telefon no var arasanız gerek bilgileri alırsınız hocam.
|
Antrenörlük kursları nerede ve nezaman yapılmaktadır. Bilgisi olan varı |
AZİZ AKGÜN
BED. EĞT. ÖĞRT. İSTANBUL FUTBOLİL KOORDİNATÖRÜ 05054126538-<WBR>5323321128 ararsanız gerekli bilgileri alırsınız hocam saygılar |
teşekkürler
|
Sayın hocamkadrolu beden eğitimi öğretmeniyim.Amatör antrenörlük kurslarına başvurmak istiyorum ama 5 yıl lisanslı futbolcu şartı ben de yok.Belki bayanlara bu şart aranmayabilir bu konuda bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
|
ben bayan futbol oynuyorum.şu an 9 eylül beden eğitimi öğretmenliği okuyorum. ben direk C alabiliyorum fakat bi milyar param yok.İşe bak ya :) millet ne kadar uğraşıyo ama bence futbol federasyonunun suçu bu...futbolda çok para olduğu için aralarına fakir bizleri istemiyolar :D eğer katılım olmasını futbolda daha da ilerlememiz amaç olsaydı.... oohoo çoktan bi sürü yerler açmışlardı. ve mahalle maçları denilen şeyler olmaz küçük çocuklar gereken yaştan itibaren futbolu gerektiği gibi öğrenirlerdi..
|
yukarıda aziz hocamızın telefon numarası var. ararsanız ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:47. |