![]() |
durmak yok yola devam........... yorum yapamıyorum bu zihniyete.....
|
hamdolsun iyiyiz
|
sayın bakanım haklısın ama her okula spor salonuyapın veya yakınlarına 4-5 okulun kullanacağı etkin donanımlı spor salonları yapalım biz herşeye varız.
|
sayın !!! bakanım gel 1 saatte sen bu çocuklara alt yapı ver de görelim. üstlerini giyinip soyunmaları20 dk alıyor kalan 20 dakikada biz bu çocukları ısıtalım mı spor mu yaptıralım ne yapacaz biz de anlamadık???
|
şimdi sayın bakanımız bide akademik bir geçmişe sahip olan hem milli eğitimde hemde üniversitede hocalık yapmış bir eğitimci(ne kadar eğitimci kelimesi yakışıyosa ona) olarak nasıl böyle bir söylemde bulanabilirkii........
|
GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜNÜN NİÇİN GÖREVDEN AYRILDIĞINI SİZE SORMAZLAR MI SAYIN BAKANIM....... |
ARKADAŞLAR BEN ŞUNU SORUYORUM SADECE OKULLARIMIZDAKİ TÜRKÇE DERSLERİYLE YETİYORMU MATEMATİK DERSLERİYLE,FEN BİLGİSİ DERSLERİYLE YETMİYOR DEGİLMİ PEKİ BUNLARIN SAYILARI DÜŞÜYORMU DÜŞMÜYOR.DERSHANELER AÇILIYORMU.ACILIYOR.PEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİHİNSEL OLARAK GELİŞTİRİRKEN FİZİKSEL VE DUYGUSAL OLARAK GELİŞTİRMEYİ ARKA PLANAMI ATACAGIZ.EVET ARKA PLANA ATACAGIZ HEMDE ANNE BABA HEMDE........ KİM NE DERSE DESİN 2 SAAT KESİN OLMALI GENÇLİĞE BİR BAKIN NE YAPIYOR GÖZLERİMİZİ AÇALIM VE BAKALIM HAREKETSİZ GENÇLİK VAR.HİÇ İNSANLIK BU KADAR HAREKETSİZ OLMAMIŞTI İNANIN.3 5 10 KİŞİYLE OYALANMAK OLMAZ HERKES SPOR YAPMALI YARIŞMALARA KATILMAYACAKLAR İSTEDİĞİMİZ BAŞARILARI KAZANAMAYACAKLAR DİYE EVLATLARIMIZI SPORDAN SOYUTLAYAMAYIZ....... |
adamdaki zihniyete bak ya cocuklar kücük yaşta spora başlasın diye spor liseleri acmışlar küçük kavramına bakarmısınız adamın lise o zamana onlar kartlaşıyor beyim onları eğemesin kırılır onlar o yaştan sonra adam aynen böle demiş ya spor lisesi ve güzel sanatlar lisesi acıyoz piyanoya 16 yaşında başlıyacaklar jimnastiğede 16 ii valla kel başa şimşir taraak
|
yorum bile yapamıyorum pes doğrusu
|
ARKADAŞLAR BİZ HER ŞEYİ HAKEDİYORUZ ... ÇÜNKÜ BAŞKANLARI ŞEÇİYORUZ VE TİRÜBÜNE ÇIKIP ORDAN SEYRETMEYE BAŞLIYORUZ YERİ GELDİYİNDE ALKIŞLIYORUZ... BU SADECE MÜCADELEYLE ELDE EDİLEBİLECEK BİR ŞEYDİR MÜCADELE EDİP DERSLERİMİZİ SÖKE SÖKE ALMALIYIZ...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:34. |