![]() |
arkadaşım ales puanın ve diploma notun yüksekse ayrıcada yabancı dilin iyise hiç korkma bi şekilde seni almak zorunda kalırlar ama bunlar yüksek degilse torpillilerin arasından sıyrılman çok zor
|
arkadaşlar bildiğiniz üzere ales sonuçları açıklandı. 62 küsür puan aldım diploma notumda 2.63 şansım nedir sizce ? ve hangi okullar kontenjan açıyor ve ne zaman açıyor..bilgisi olanlar yardım edebilirmi..teşekkürler şimdiden
|
OSYM de Ales sonbahardönem başvuruları 14 Eylülde başlıyor girmeyen arkadaşlar kaçırmasın ( 40 tl ) en azından iyi bir puan alırsanız belki hayat akışınız değişebilir. saygılar. |
Hocam ;yüksek lisans yapabilmeniz için ales sınavından puan almanız ki bu puan her ünv göre degişiyor ve ingilizcenizin iyi olması gerekiyor . bazı ünv ler ing hazırlıkta veriyor . ing olmasada oluyor yani. sevgiler ..
|
Merhabalar, ben yüksek lisansa başvuruda bulunacağım bu sene..
Beden eğitimi yüksek lisansta eğitiml fakültelerinde olduğu üzere program geliştirme gelişim psikolojisi vs. gibi dallar bulunmakta mıdır? Forumu çok karışık buldum bu yüzden mehmetresat7@mynet.com bilgilendirirseniz sevinirim.. |
bende yüksek lisans yapmak istiyorum ama hangi bölümlere başvura bilirim bilmiyorum.
|
arkadaşlar yüksek lisans yapmak istiyorum.kpds'siz alan üzniversite var mıdır acaba..ha bir de ne zaman yüksek lisans öğrencisi alınır belli bir tarihi var mıdır acep?
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18. |