![]() |
bize verilen kılavuz kitaplar diğer branş öğretmenlerinkinden farklı bu daha çok rehber amaçlı o yüzden yıllık ve günlüklere devamhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley19.gif
|
ARKDAŞLAR KILAVUZ KİTAP PEPİMİZİN İŞİNE YARAMAYACAGINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ OKULUN FİZİKİ DURUMLARI ORTADA KİMİN Kİ COK İYİ KİMİN Kİ COK KÖTÜ DOLAYISIYLA AYNI ŞEYLERİ YAPMAMIZ İMKANSIZ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM SAYGILAR |
klavuz kitap belki rehber olabilir ama plan yapmadan olmaz diye düşünüyorum çünkü koşullar kitaba uygun değil...
|
arkadaşalar klavuz kitabı e-kitap olanı elinde olan varsa eklesin lütfen
|
kılavuz kitap yeni elime geçti
geçen yılki kitaptaki kazanımlarla bu yılkiler aynı ancak bizim eski mufredat kitabında olduğu giib bazı açıklmalar yapılmış. rehberlik amaçlı dersi nasıl işleyeceğmize yönelik ancak pek bize uygun olduğunu düşünmüyorum belli bir kritere göre yapılmış alt yada üstündekilerin uygulaması zor.yıllık ve günlük planları tabiiki yapıyoruz. çünkü biizm kılavuzumuz bi kaç örenek etkinlik ten başka bişey vermemiş. tüm kıalvuz kitap ikaç örenek ten ibaret oyuzden kıalvuz kitaptan beklntisi olanlar hayal kırıklığına uğrayacaklar :) |
gerçekten bizim kılavuz kitaptan haberimiz bile yok nasıl birşey merak ediyorum elinde yollama imkanı olan varmı tşkkr
|
Ankaranın göbeğindeyim, Çankaya Dikmende okulum. Hala ne bir program kitabım var ne de klavuz kitabım. Bakanlıktaki bir arkadaşımdan öğrendiğime göre kitaplar Talim Terbiye Kurulunun oralarda bir depoda bekliyomuşşş... Bizde daha çok bekleriz. Arkadaşımdan istedim bekliyorum, ben emekli olmadan gelir inşallah. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:47. |