![]() |
o okulda kısmende olsa görevlendirilmen lazım benim fikrimce
|
HAYIR YAPABİLİRSİN AMA OKUL MÜDÜRÜNÜN ONAYI LAZIM GEÇEN BİZİM KURULDA ARKADAŞ BURDA YAPMAK İSTEMİYORUM AMA BAŞKA OKULDA YAPACĞIM DEDİ MÜDÜRDE BEN ONAYLAMIYORUM YAPAMAZSIN DEDİ
|
bence sen kendi okulunda yap etik olmaz okulu sevmeyebilirsin ama ögrencilerin ne sucu var okulunu degişene kadar idare etceksin
|
sevgili arkadaşım yeni üçret yönrtmenliginde öğretmen kadrosu nerde ise orda eğzersiz yapabilir diyor. kadron dışında egzersiz yapamazsın ama o okulun öğrencilrini fahri olarak çalıştırabilirsin.anladımki okul idaresiyle aran yok canın sağ olsun
|
evet yapabilirsin necai15
|
yaparsın neden olmasın
|
Yeni yöentmeliği bilmiyorum ama önceden yapan arkadaşlar vardı sadece gideceğin okulun müdürü isteyecek ama kendi okulunda yaparsan daha iyi olur sonuçta çalışmaları müdür için yapmıyoruz öğrencileri düşünmemiz gerekiyor
|
arkadaşlar yaparsın diyen arkadaşlar kaynak göndersin yada göstersinki arkadaş da ona göre hazırlık yapsın (yönetmelık,talim terbiyenin kurul kararı,yada ekders ve egzersiz yönetmeliği gibi)
konuyu acan arkadaş alımasın ama forum kurallarını okusun BÜYÜK HARFLE konu açmayalım yazmayalım ayrıca bizlerde yazmayalım forumumuzun kalitesi açısından rast gele saygılar.. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:53. |