![]() |
slm arkadaşlar gecen sene spor etkinlikleri (1-8) kitapı gelmediğine göre busenede klavuz kitabı gelmez |
başka dersler yokmu [img]smileys/smiley4.gif[/img]
|
arkadaşlar henüz bu konudaki çalışmalarını sürdürüyorlarmış ankaradaki çalışanlarımız..bu yıl olmaz art belki bi kaç seneye biter.........
|
Arkadaşlar kitaplar matbaadan çıkmış büyük bir ihtimalle ay içinde herkesin elinde olur. Cenk Temel ile yaptığım görüşme de yıllık ve günlük plan yapmaya devam edeceğimizi söyledi.
|
sayın yönetici bir sorun bakalım şu cenk temel beye ne beklemşiler bu zamana kadar?
|
herkese selamlar değerli hocalarım ben ağustosta yeni atandım yalnız bu gelir gider defteri,karar defteri,demirbaş defteri ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum nasıl kullanıldığınıda bilmiyorum okul müdürümüzde yeni o da birşey bilmiyor bu konu hakkında kimden yardım alabilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla. |
spor kulübü forumuna bakın hocam.
(buyrun) Spor Kulübü (tıklayınız) Spor Kulübü Yönetmeliği, Spor Kulübü Tutanakları ve dahası.... Alt Forum: http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ges/bullet.gif 2008-2009 Spor Kulübü Dökümanları (tıklayınız) |
arkadaşlar öğretmen kılavuz kitabı geçen hafta itibari ile idare tarafından bana verildi ama ben birşey anlamdım beklediğim gibi çıkmadı.. diğer arkadaşların ellerindeki gibi sınıf sınıf değil.. bir kitabın içerisine sekiz sınıfı sığdırmışlar..bazı sınıflara 3-5 etkinlik bazı sınıflara 15-20 etkinlik var..bnce tam bir kılavuz kitabı olmamış ama yardımcı kitap olarak kullanılabilir..ben yine günlük plan yaparak derse girmeye devam edeceğim:) en iyisi zaten bizim kendi yaptığımız değil mi???
|
arkadaşlar klavuz kitap bizleri yıllık ve günlük plan yapmayı bıraktırmıyor yıllık ve günlük planlar klavuz kitabı olan yapmaz gibi sözler duydum ama öyle bişey yok yıllık ve günlük plan yapmaya devam ediyoruz eskisi gibi ben bu sene farklı olarak günlük planlarımı kağıda dökmedim flash bellekte tuttum müfettişler isteyince ondan gösterdim
|
Selam arkadaşlar ben 14.11.2008 tarihinde öğretmen klavuz kitabını okul müdürümden teslim aldım alamayan arkadaşlar en yakın zamanda istesinler içeriğini pek beğenmedim ama olsun günlük plan yapmaktan kurtulduk saygılarımla Hakan ALDEMİR http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gif
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:33. |