![]() |
teşekkürler arkadaşlar yıllıklar ve günlükler birbirini tutacak inş.
|
ellerine kollarına sağlık kardeş
|
çalışmalarınız için teşekkürler. bu yılki planlarda değişikler varmı? beden eğitimi için klavuz kitabı hazırlanacak diye duydum doğrumu arkadaslar?http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif |
sagolasın
|
Şimdiden teşekkür ediyorum
herkesin temennisi gibi benimde temennim yıllıklarla günlüklerin birbirini tutması kolay gelsin |
Alıntı:
bunları indirmen çok basit arkadaşlar saolsun büyük özenle hazırlıyorlar sen sadece istediğin dökümanın üzerine gelip tıklıyosun sonra kaydediyosun bu kadar basit |
Ben yurt dışından takip eden bir öğretmen olarak çalışmalarınızı beğenerek yakından takip ediyor ve faydalanıyorum.Allah sizden ve bu siteye emeği geçen herkesten razı olsun.Selamlar, saygılar
|
üye olduğum andan itibaren her yönden faydalandığım bu siteye karşı biraz mahçubum.Çünkü hiç döküman gönderemedim.Bundan dolayı siteye emeği geçen herkesten özr diliyorum.Şunu bilmenizi istiyorum bundan sonra bu siteye faydalı bir kardeşiniz olacağımı söylemek istiyorum.2008-2009 eğitim öğretim yılının tüm arkadaşlara başarılar getirmesini diliyorum.Sevgiyle kalın...
|
teşekkürler
|
tesekkür ederim değerli arkadaşlarım.Elinize sağlık
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:21. |