![]() |
samsun besyo da öss puanın bir önemi var mı arkadaşlr? bir iki gün önce öss puanının bi önemi olmadığını öğredim ???
|
butun unılerde muhakkaak vardır hocam
|
20 metre kosusu nedir ya 3 adımda kosarız olay ne gidip gidip gelior muyuz:D ... evet denge aleti zormus oyle duydum samsundan mısın msne eklersen sevinirim volkadiguzel@hotmail.com rahat rahat sorarım cvp icin tskkler...
|
arkadaşlar ben samsunda besyo sınavına girmeyi düşünüyorum branş olarakta futboldan zaten 5 yıldır lisanslı olarak futbol oynuyorum çogu şartları ve nelerden sınava tabi tutulacagını biliyorum o konuda da kendime güvenim var sadece prolblem öss ham puanım biraz düşük 207 ne yapabilirim hangi alana agırlık verebilirim ne yapmalıyım bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşklr
|
tokat ve amasya için çok kolay diyolar sizce nerde bi bilginiz varmı.
|
Ben amasyalıyım Ama Samsunda gircem Amasyada cok giren var zor yanı. Birde beni samsun konusunda bilgilendiirecek biri varmı branş futbol Feel_the_rush_18@hot... Ögretmenim Eklerseniz sevinirim ne yapcamı bılmıorum Tesekkürler
|
yasaraslan sana canakkaleyi öneririm eger 1500 kosusunu +100m kosularında kendine guveniyorsan afyon konya buraları bir degerlendir derim
|
ARKADAŞLAR BİRİ BANA BESYONUN YETENEK SINAV TARİHİNİ ACİLEN SÖLEYEBİLİRMİ BEN ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM YAA ÇOK SIKINTILIYIM ACİL LAZIM :s:s:s şimdiden saolun
|
Sıkıntı yapma kardeşim daha açıklanmaış bu seneki sınav. http://oid.omu.edu.tr/Bu adresten takip edersin yada ararsın üniversiteyi sorarsın:) |
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:46. |