![]() |
220 ham puanım eklemelı puanım 283
|
degerrli üyemiz inş.beden egitimini kazanırsın ama fen edebiyatta okudugun bölüm iptal olur yani devam edemezsin.ama fen edebıyatta gordugun bazı derslerden muaf olursun.mesela hangılerı ingilizce-tarıh-türkce gibi derslerden muaf olursun.devam edememının sebebide okudugun bölümü dondurmanın süresini en fazla 2 yıldır bildigim kadarıyla.
|
hocam tamam ztn besyoyu 2 sene dondurursam fen edebiyatta bitmiş oluyo olmazmı? |
okulunu bıtırdıkteen sonra fen edebıyatta mı yoksa besyo cıkıslı bulabılecegın bır ıstemı calısacaksın bugra? bana bıraz tuhaf geldı kusura bakma.cunku ıkı yıl kontenjan dolulugu yaratmaktansa mewcut okulunu bıtırdıkten sonra tekrar gırebılırsın en azından okulun bıtmıs kafan rahat etmıs olur |
kenan hocam bana ne onerıyorsunuz ? 220 ham puanım war?
|
niye aldığım puanı çöpe atıyımki
|
ama bosuna bızım hakkımızı yemıs olacaksın.yapacagın ıse gore bı yol cızsen bu senın ıcın de bızım ıcın de daha ıyı olur. zaten ogrencısın? ogrencı olmak ısteyenlerın neden onune gececeksın kı.aldın puanı ıkı sene sonrada gayet tabıı alabılırsın.hem ugrasmamıs olursun.ayrıca ıkı unuwerste okumanın mantıgını kımsede anlamıs deılım. aynı anda hem bıyolog hem antronor olamazsın kı ?
|
ben olurum sen kafana takma 250 alamam birdaha o yüsden kimsenin hakkınıda yemiyorum geç beni kontenjanı sen doldur |
sedef arkadasımız puanınız normal bir puan besyo sınavlarınada az kaldı sizin yapacagınız en iyi iş hemen acılen bir beden egit.hazırlık kursuna yazılıp oradakı hoca arkadasların sizi yetenegınıze ve oss puanınıza gore yonlendırmesı gerekır basarılar dılerım.bu arada besyolar sınavlara adayların öss 1 ham puanına göre alıyor haberınız olsun
|
bencıllık yaptıgını dusunmuyorum. ama bıraz daha adıl olunmalı bence.cunku 190 200 puanla unw te hayalı kuranlar war benım bı sorunum yok 220 puanım war.benım hakkımı yemıs olmayacaksın senınde wıcdanın rahat olsun hem boyle bı durumda onume senın gıbı bırılerının gecmesıne ızın wermem.senın gıbı bırılerınden kastım kotu bısey deıl yanlıs anlama sadece ben okula ayak basmamısken bı ayagı fen fakultesınde bı ayagı besyo da ınsanlardan bahsedıoorum
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:03. |