![]() |
arkadasım acıkcası kimse bişey bilmiyor herkes gecen yıl hakkında konusuyor baskan cıkıp konusma da yapmıyor bu durumda beklemek lazım:S
|
degerli üyemiz artıkbircok üniversitemiz besyo sınavlarında uzun mesafeyi kaldırdı senin avanajın spor lisesi mezunu olman su an sınavında uzun mesafe kosusu oolan üniv.gaziantep 1500. elazıg 800. hatay 1500. bolu 2900. burdur var cooper testi yani 12 dk. ne kosarsan o öss puanı ile carpılıyor. hatay ve burdur u tavsıye ederım bu iki üniv.sınavında yaptıgın derece kadar puan alıyosun
|
yunus arkadasımızbirazdaha sabır et 3-5 gün içinde hemen hemen bütün illerin sınav tarıhleri , sınav sekıllerı ,puanları belli olur üniv.bu konuda biraz daha hassa olsalar daha ii olur ama biraz daha sabır
|
200öss bu yıla göre düşük mü ben 1500 m yı 4:45 koşuyorum sizce sansım ne
|
öss puanının biraz düşük ama 1500 bıraz daha iyi kosarsan o acıgını kapatabilirsin tabiki 4.40 ın altına düşerek sonra 100 mt yide ii kosarsan öss nin etkısı artık cok azalır bunu unutma hersey senın yaptıgın derecene baglı tabiki Hatay için konusursak
|
ya bu tercihlker ne zaman belli olacak bi bilgisi olan var mı? |
slm ben oss den 236 aldım ege ye gırme sansım nedır? ege olmaz dıyorasanız neresini tavsıye edersınız?
|
arkadaslar cevap yazın mesajıma olmuyo bole ama |
slm arkadaslar benım oss 235 ege unvrsını dusunuyorum gırebılırmıyım.. orası olmazsa ege cıvarı kesın olabılecek yerler var mı cevap yazarsanız sevınırım... :))
|
mrb arkadaslar ben öss den 185 aldım spor bölümü çıkıslıyım burdurda ne war acaba bilen warmi şimdiden sağolun tesekkürler |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:07. |