![]() |
saolun hocam hazırlanıyom zatenn malatyadayım şuann başka ıllerde düşünüyom ama ılk tercıhım burası olursa tabıı
|
tabi alternatifin her zaman olsun sadece MALATYA ile sınırlı kalma ama inş.bu öss ile birazda sporculuk ile kazanırsın ALLAH gonlüne göre versin
|
saolunn hocam ya ınşallah olur burayı çok ıstıyom ama bakalım kısmett.hocam bişi sorcam neden malatyada antrönörluk ve spor yönetıcılıgı yokk sadece beden egt mı var bır çok yerde uçu var ama malatyada sadece bırı var
|
hocam malatya egitim fakültesi oldugu için besyo olmadıgı için diger bölümler yoktur ama 2/3 yıl içinde acılması söz konusu hocam ki bunun içinde hazırlık bile yapılıyormuş hocalarımızdan aldıgımız duyum ile kampüsteki spor salonunun yanına bir tane daha spor salonu yapılıyıor su an
|
sporculuğu olanlardan bu sınav sekmez arkadaşlar baraj öss yi düşürür
|
antrenörlük bölümü olsaydı girerdim sınavına..
|
musa 24 başarılar dilerim arkadaşım umarım dilediğin antrenörlük bölümüne girersin |
tüm beden eğitimci dostlara selam.besyoların sınav bilgilerini gezerken malatyanın animasyonunu gördüm.hayran oldum...harika bir şey yapılmış.emeği geçen herkesi kutlarım.örnek olmalı diğer bölümlere.bakan herkez hiç şüphe kalmadan anlayabilir.sınav ile ilgili hiç bir sorun kalmaz.tebrik ederim.bülent pamuk izmir.
|
sayın BÜLENT hocamgüzel dileklerinize katılıpdiger ünıversitelerimizdende bu derece hassasiyet bekliyoruz
|
teşekkürler bülent pamuk hocam
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:21. |