![]() |
umarım faydalı bir sitedir
|
Meraba arkadaşlar egzersiz calışmasını cumartesi günü yapınca farklı ücret ödeniyormu bilgisi olan varmı. teşekürler
|
egzersizin hafta sonu yada içi olması farketmiyor. ben hep aynı ücreti aldım
|
DAHA ÇOK ERKEN AMA GÖSTERİLER İÇİN FON MÜZİĞİNE İHTİYACIM VAR . BİR ADRES YADA BULABİLECEĞİM BAŞKA BİR YER VARMI |
BU SİTEDEKİLER HAREKETLERE GÖRE BİRAZ YAVAŞ KALIYOR
|
fon müziklerine burdan temin edebilirsiniz sayın hocam
bayramlar bölümünde |
2sorumvar yardımcı olur musunuz.Ben yeni atandım ilk atamada yolluk parası verilmiyormuş ancak dava açanlar alabiliyormuş bu ne kadar doğru doğru ise nereye gitmem gerekir. 2. sorum ise bulunduğum okulda şubeler tek ve ilköğretim dolayısı ile ders saatim 1.2.3. sınıflarlar beraber 13 oluyo ve 3 ders de görsel sanatlar verdiler ama bizim 1.2.3. sınıflara girmemiz yasak değil mi ne yapmalıyım. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim her kafadan bir ses çıkıyor kime soracağımı şaşırdım şimdiden tşklerr!!!
|
1.2.3 sınıflara bizler girmiyoruz. ilköğretim yönetmeliğinin 64 maddesinin 4 fıkrasında sadece 4.5. sınıflara girebiliyoruz. diğer sınıflara girmiyoruz. Durumu ilçe milli eğitime yada il milli eğitim müdürlüklerine bildiriniz.
|
hocam yavas olsun ne olacak sanki. :) |
ÖNCEDEN HAFTASONU ÜCRETİ GECE ÜCRETİ İDİ.ANCAK ŞU ANDA HEPSİ AYNI HAFTA İÇİ ÜCRETİDİR. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15. |