![]() |
hahahaaaa..ilahi hatice...öldürdün beni yaa...dur arkadaşımız için birde ben bizim hocaya söyleyim..belki bizimkinin nefesi kuvvetlidir [img]smileys/smiley36.gif[/img]
|
hocam youmlar çok güzel lütfen din hocaları okumasın gönlünüzden ii dilekleri geçirin yeter [img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
slç selçuk.yine bem ömer.yaa bunca takıma nasıl zaman buluyon hayret.neyse başarılar
|
saol dostum ilk sene 2003 te göreve başladığımda kupamız filan yoktu. branşlaşmaya başladık tek tek sınıfları gezerek sınıf öğretmenlerinin derslerinede çok girdim. çocukları topladık branş branş ayırdım. sonra bazılarını ilgili kurslara yönlendirdim.bazılarına kurs açtım ben devam ettirdim. egzersiz çalışmalarının yararı oldukça fazla olduğuna inanıyorum. okul müdürümüz destekledi. ve 5. senemin sonunda büyük başarılara imza attım. arkadaşlar geçen sene yıldız erkek takımım ilçe birincisi oldu. il üçüncüsü oldu. salonda bir kere bile çalışmadım. maalesef salonum bile yok. çalışmak ve istemek gerek geçen sene şampiyon olan takımlarıda göndericem resimleri ekliycem. teşekkürler
|
hocam başarılarınızın devamını dilerim erkek basketbol takımınız yok mu?
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:11. |