yiğit efe |
13-03-2008 13:33 |
İlk önce herkese selamlar,yukarda arkadaşların yazdıklarına katılmamak içten bile değil.Hemen hemen kendimizde veya etrafımızda aynı sorunlarla karşılaşan arkadaşlarımız çok,ama burda en büyük görev biz Beden Eğitimi öğretmenlerine düşüyor okulda biz ağırlığımızı koyarsak kimse bize bu gözle bakamaz.Önce bizim okulda da bazı arkadaşlar işte egzersiz alıyorsunuz ne yapıyorsunuz gibi bir takım laflar ediyorlardı bir gün girdim öğretmenler odasına içinizde benim yerime egzersiz yapacak okul takımlarıyla ilgilenecek,çocukları kendi arabasıyla antremana maça götürecek bir arkadaşım varsa talipli yemin ediyorum ona devredecem egzersizide o alsın dedim çıt yok.Yani bir yerde bu tip insanlara tavır koymak lazım.BİRDE EN ÇOK MERAK ETTİĞİM DİKKAT EDİN BULUNDUĞUNUZ YERDE MUTLAKA BİR BRANŞTAN SPOR OKULU VARDIR VE YİNE DİKKAT EDİN ORAYA ÇOCUKLARINI GÖNDERENLER YİNE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARDIR MADEM BU KADAR GEREKSİZDE NİÇİN PARA VERDİRİP KURS ALDIRIYORLAR VE ÇOCUKLARININ ZAMANLARINI BOŞA HARCIYORLAR? SAYGILARIMLA.
|