![]() |
selam Engin hocam, verilen telefonları arayarak sizin için tarihlerini öğrendim.!!!http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
aday hakemlik kursu::::22-23 Mart 2008 tarihinde 1. kademe antrenörlük kursu ise , federasyona yapılacak müracatlar sonunda en az 40adayın başvurması halinde açılacağından tarih belirtilmemiştir. antrenörlük kursu için hemen müracat etmeniz gerekmektedir. |
teşekkür ederim eer izmir de badmintonantrenörlük kursu açıldığında açıldığında bana biri msj atabilir mi arslanengin@hotmail.com
|
Engin hocam, badmington federasyonuna müraacat edin , sayı 40 ' ı geçerse açılacak diyor federasyon temsilcisi. sizin kayıt yaptırmanız gerekiyor.
Ayrıntılı bilgi için: = o ns = /><?:NAMESPACE PREFIX = O /> Recep ESENDEMİR Federasyon Temsilcisi 0505 892 04 43 0536 273 88 47 (0232) 374 07 02 H.Hüseyin KİBAR Badminton İl Temsilcisi 0532 482 42 86 0505 450 49 89 arayabilirsiniz. |
teşekkür ederim biz aydından dilekçe toplayıp yolladık kurs önümüzde ki ayın 12 sine doğru açılacaktı fakat müsabakalar war die mayıs ayına ertelenmiş :( :( :(
|
çok iyi hocam, başarılar.
|
teşekkürler hocam. |
arkadaşlar atletizm nerde açiliyor haber verebilirmisiniz...
|
kaleci antrenörlüğü kursu ne zaman açılcak???????
|
arkadaşlar badminton antrenör ve hakem kursu izmirde ne zaman açılıyo bilen varmı kış sezonu için haber verebilirmisniz bana reca etsem
|
arkadaslar herkese selamlar benım bı sorum olucak yardımcı antrenörlük kurslarına katıllmak ıstıyorum. meslek lısesı mezunuyum üniversiteye devam edıyorum bu kursa katılabılırmıyım gerekenler nedır bılen varsa bana yardımcı olabılırmı acaba ? sımdıden tessekurler arkadaslar..
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:45. |