![]() |
tabiki bu konularda çok haklısınız ama ya kendini bilen insanın zaten bunları yapması beklenemez. o arkadaşın yaptığı kendi mesleğine hakarettir zaten. bu işi severek yapan insanlar zaten kendilerine arkadan laf söyletmez ki ben orada ıkul müdürüne de kızarım uyarmadığı için. |
ya ben belki övünmüş gibi olcak ama cep telefonunu bile öğretmenler odasına bırakıyorum derste çalarda öğrencilere mahçup olurum diye. insanlar neden bunu düşünmüyo çok garip.
|
Bravo Barış öğretmenim, en doğrusunu yapıyorsunuz, sağlık açısından da üzerimizde telefonu taşımamamız gerek . Siz de duyarlı ve mesleğiyle, kendisine saygılı bir arkadaşsınız demekki. sağolun.
|
o zaman lütfen arkadaşlar bizlerden idareci olalım.....
yönetici olduktan sonra kadedme kademe yükselip biryerlere gelelim ne dersiniz |
Hocam en doğrusu oda idareci olmakta büyük bir sıkıntı yaa http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley9.gif
|
|
Yazdıklarınıza ben de diğer arkadaşlar gibi katılıyorum hocam. Beden eğitimi dersindeki yara sanki gitigide büyüyor gibi geliyor bana. Günlük ders planlarımın hazırlanmasında bu siteden yeni tanışmama rağmen çok faydalandım. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Beden eğitimi ders saatleri 2 saatken iyiydi. Göreve başladığım yıldan bu yana çok değil ama 5-6 farklı okulda görev yaptım.Yine oradaki okullarda birçok öğretmen ve idareci arkadaşla tanıştım. Çevremdeki insanları da katarsak genellikle "Bizim bedenci derste bizle çay içer, Bizim bedencide ben hiç görmedim, bizim bedenci hiç yapmaz, bizim bedenci şöyle, bizim bedenci böyle" v.b. daha nice sözler işittim, hala da işitiyorum, hatta bildiklerim var. "Görünen köy kılavuz istemez. Anası iştir kişinin lafa bakılmaz" demiş atalarımız. 2 ders saatinin 1 saati bile öğretmenle aktif geçirilmediği görülüyorsa,sınıf defterine yazdığımız ile yaptıklarımız tutmuyorsa 2 ders bize çok görülmeye başlarya da bu düşünce yaygınlaşırdüşüncesindeyim. Sizler gibi bende bu olanlara çok üzülüyorum ama,yanılıyor da olabirim beden eğitiminin 1 saate düşmesine birazda kendisine bedenci dedirtenler neden oldu kanaatindeyim.
|
arkadaşlar ben beden eğitimi öğretmeni olupda zamanını dersle değilde oturarak geçirecek öğretmen olmıyacağını düşünüyorum. Bunun yanında ders saatlerini 1 saate düşürenlerinde eğitimci olduğuna inanmıyorum.yıllarca fakültelerimizde eğitimin 3 amacı olduğu anlatılır BİLİŞSEL, DUYUŞSAL,PSİKOMOTOR diye.İşte bu proğramları hazırlayanların ya bundan haberi yok yada bunlar yıllarca fakültelerde ve kpsss kurslarındaboş yere anlatılıyor.Yani lafın kısası öğretmenle dersle onla bunla alakalı birşey değil bu uygulanan politikalarla ilgili. |
çocukların kendilerini ifade edebilecekleri,yeteneklerini ve eğilimlerini göstereceği,sosyal birey sınıfına girmelerini sağlayan onları dürüst,fiziki yeterliliğe sahip,çevik ve başarılı bireyler olmaları için gerekli olan beden eğitimi dersi maalesef gereksiz ve angarya birçok ders yüzünden yok olup gitmekte veanlamını yitirmektedir.ne yazık ki birçok ülke meselesindeki sorunlar gibibeden eğitimi dersini düzenleyenlerde azınlıkta olan düşüncelerin büyük kitlelere hakimiyetinin getirdiği sıkıntılardır.
sadece şu dönemde okuyan öğrencilerei inceleyelim.kendine güveni eksik,bencil,ve takım ruhu gelişmemiş,sağlıklı ve orantılı bedeni gelişmemiş asabi ve yeteneklerini aksettiremeyen birer toplu elemanları olmaktadır. |
SAYIN HOCAM,BEN TRABZONLUYUM.ADIM DA HARUN.MSJINIZI OKUDUM VE ÇOK BEĞENDİM,HENÜZ 2 YILLIK ÖĞRETMENİM,BU İKİ YILDA BENİ, ÇOK SEVDİĞİM BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDEN SOĞUTMAYI BAŞARANLARI TEBRİK EDİYORUM.BENİM GİBİ NİCELERİ VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ÜST KADEMELERDE İŞİ BİLMEYEN YA DA BU İŞİN ÖNEMİNİ GÖSTERMELİK OLARAK VURGULAYAN KİŞİLER OLDUĞU SÜRECE BİZ SIKINTI ÇEKMEYE DEVAM EDERİZ.BENİM ASIL ÜZÜLDÜĞÜM ATANMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZA YAZIK OLUYO.SERS SAATLERİNİN ARTIP KADRO BOŞLUĞU OLUŞACAK YERDE TAM TERSİNİ YAPIYORLAR.ALLAH ONLARA YARDIM EDER İNŞALLAH.ŞÖYLE Bİ PROTESTO YAPSAK VAR YA BEDEN EĞİTİMİ CAMİASI OLARAK, BELKİ SONUÇ ALABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BÖYLE Bİ HAREKETLENMEYE KATILMAYA HER ZAMAN HAZIRIM...
ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:54. |