![]() |
düz-ters takla, çember, amut- amut takla, öğretim basamaklamaları benim için ideal bir video olur:) teşekkürler. |
çok iyi bir düşünce beden eğitimci arkadaşlara yardımcı olur
|
BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNDE TEMEL OLAN BAZI KONULAR VAR MESALA DÜZEN ALIŞTIRMALARI,HENTBOL,BASKETBOL,FUTBOL,VOLEYBOLDA PASLAŞMALAR,CİMNASTİK TEMEL DURUŞLARI,ÖNE VE GERİYE TAKLALAR,DAHA SONRADA BRANŞLARA GÖRE ANTREMAN ÇALIŞMALARI OLABİLİR.ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.
|
Harika bir fikir bu sevgili Kerem Hocam...
|
Gerçekten çok güzel bir düşünce. şimdiden ellerininize sağlık...
|
Alıntı:
dileğiniz gerçek oldu burçak hocam. Okullarımız forumu açıldı http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif |
Mükemmel bir fikir. Bende Fizik Tedavi konusunda Öğrencilerimle seanslarımı gönderirim ;)
|
ÇOK SÜPER OLUR GERÇEKTEN..DÜŞÜNCENİZDEN ÖTÜRÜ SİZİ TEBRİK EDİYORUM..AYRICA HAT64 HOCAMIN İSTEKLERİNE DE AYNEN KATILIYORUM..HER KONU İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLER BİZLER İÇİN ÇOK AYDINLATICI OLACAKTIR..ÖZELLİKLE YENİ MÜFREDATTAKİ KONULARIN İŞLENİŞ YÖNTEMİ İLE SIKINTILARI GİDERİRSENİZ ÇOK SEVİNEN OLACAĞINA EMİNİM
|
arkadaşlar proje uygulamaya konuldu mu yoksa halaa hazırlık aşamasında mı? yanlış anlamayın, halaa sitenin bazı konularını yeni keşfediyorum yoksa bunuda mı gözden kaçırdım yada keşfedemedim::))) ayrıca süper bişey olacak bence kolay gelsin... |
hocam, şuanda hazırlık aşamasında, benim işler baya yoğun. o yüzden çekimler biraz akısıyor. inş. yaz gibi sitede yayınlanacak.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:53. |