![]() |
teşekkürler hocam
|
sayın hocam .... ben büyük demirbaşları (masa tenisi,minder v.b ) şeyleri okul demirbaşına kaydettirdim.gerisi umrumda değil valla ne yaparlarsa yapsınlar. |
2tane ders içi katılım ile 1tane performans görevi versek yazılı bölümüne bir not yazmasak olurmu acaba???cevap yazarsanız sevinirim.
|
Hocam öncelikle yazılı bölümü yok, sadece sınav bölümü var (Bu bölüm hem yazılı, hemde uygulama sınavı yerine geçmektedir). Bunu da vermek zorundasınız. Vermek zorunda olduğunuz notlar şu şekildedir.
1- En az 2 sınav notu 2- en az 1 performans görevi 3- En az 1 Ders ve etkinliklere katılım notu Bu durumda en az vereceğimiz not sayısı 4 tür. |
Program için ayrıca teşekkürler...
|
i.k.y.nin 35. maddesinde ders saati sayısı 3 ve 3 ten az olan derler için iki 4 ve daha fazla olan derler için en az üç sınav yapılacağı belirtilmiştir.Yine iky nin aynı maddesinde öğrencilere en az bir ders ve etkinliklere katılım puanı verileceği belirtiliyor.Buna en az 1 performans görevi notu daha eklemek gerekiyor.Bir de proje notu verildiyse 4-5-6-7-8. sınıflarda ders saati sayısı 3 ve daha az olan dersler için 2 yazılı,en za 1 derse katılım puanı,en az 1 performans görevi notu ve eğer teslim alındıysa 1 proje notu verilmesi gerekir.ders saati sayısı 4 ve daha fazla olan dersler için se 3 yazılı en za 1 derse katılım puanı,en az 1 performans görevi notu ve eğer teslim alındıysa 1 proje notu verilmesi gerekir. |
Meraba arkadaşlar beden eğitimi notlarını eokulda nasıl veriyosunuz.ben 2 tane derse katılım ve birde performans notu olarak verdim ama okul idaresi bana yazılı sınav notu vermemide istedi ve tarih girerek 2 tanede yazılı sınav notu girdim. sizinler nasıl giriyosunuz beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim arkadaşım ama dosyayı bulamadım bir bakarmısınız
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23. |