![]() |
başka dicle mezunu yokmu yaa
|
olmaz mı dicle 2001 mezunu mardinde ögretmenim
vedat |
bende 2001 mezunuyum adıyaman'da öğretmenim. arzu
|
arzu hoca selamlar bende 2001 mezunuyum ama çıkaramadım yakında adıyamana voleybol maçlarına gelecez kulüp olarak görüşmek dilegiyle sevgiler selamlar mardinden |
slm ben antalyada çalışıyorum adıyamanda değil.ben de sizi çıkaramadım çünkü ben 2006 mezunuyum
|
hocam mrb bir arkadaşımızın yazığı msj sanırım yanlış anlaşılmış ben 2006 dicle mezunuyum antalyada çalışıyorum.adıyamanda görüşemeyeceğiz üzgünüm:)
|
mrb trafik soruları varmı lise 3
varsa bi zahmet yaa siteye brakın |
2006 dicle mezunu olup antalyada öğretmenlik yapan arzucan sen sanırım yanlış anladın o msj sana değil. ben 2001 dicle mezunu adıyaman'da öğretmen arzu. sayın vedat hocam bende sizi çıkaramadım.bende gençler ve büyüklerde kulüp olarak voleybol il birinciliği maçlarına katıldım.deplasmanlı bölgesel ligde mardin büyükler takımının adıyaman metro sporla yaptığı maçı izledim.siz oyuncumu yoksa antrenör olarakmı katıldınız.
|
selam simayım mardin artuklu sporda antrenör olarak görev yapıyorum erkek takımıyla gelemedim o sıra kız takımın başındaydım ama 19 nisanda kız takımyla gelmiştim başarılarınızın devamını dilerim sevgiler saygılarr....
|
selam vedat hocam mardin artuklu sporun maçını seyrettim. çok güzel bir takımınız var.adıyaman'ın en iyi takımını (metro sporu) yendiniz.benim takımım şambayat çpl doğan spor. biz deplasmanlı bölgesel lige katılmadık.o yüzden görüşemedik.şambayat'tan belediye spor katılmıştı.onlarlada maç yapmışsınızdır.ve eminim yenmişsinizdir.başarılarınızın devamını dilerim.emeğinize sağlık saygılarımla. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:34. |