![]() |
kerem hocam çok açıklayıcı olmuş teşekkürü bir borç biliriz
|
YA ARKADAŞLAR DOSTLAR BEN E-OKULA GİRDİĞİMDE YUKARIDA KEREM HOCAMIN YAPTIĞI GİBİ GİRDİĞİMDE SINAV KISMINDA 4 ADET SINAV ÇIKMIYOR. 2 ADET GÖZÜKÜYOR. YAPTIĞIM YILLIK PLANDA ÖĞRENCİLERİME 3 NOT VERMEM GEREKİYOR . NASIL OLUYORDA SINAV KSIMINA GİRİCEM ANLAMADIM . YARDIM BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
|
kerem hocam ellerıne sağlık teşekkurlerr..
|
selçuk hocam, dayanamadım yazıyorum size. Hocam cep le bağlanın bir arkadaşa aynı anda açın ekranı , olmazmı? aynen burada tarif edildiği gibi oluyor. Sınav tarihi girmezseniz açılmaz vs. gibi sorunlar yaşıyor olabilirsiniz.Ayrıca hocam sınavlar zaten 2 adet. Kerem hoca burada aynı anda 4 adet not girişini aynı anda vermiş. 8 lerde 3 not var yıllık ta ama biz 2 not giriyoruz.
|
Hocam yeni gelen yönetmeliğe göre 2 saat olan derslerde en fazla 2 tane sınav yapılır. o yüzden sıkıntı yapma hocam iki tane not vereceğiz.
|
HAT ÇOK SİNİRLİSİN DOSTUM HAYIRDIR. 8. SINIFLARDA 3 OT YERİNE NEDEN 2 OT GİRİYORSUNUZ. BİRDE NEYE DAYANARAK 2 OT VERİLİYOR . ZÜMRE KARARI MI ALDINIZ YOKSA MÜDÜRÜNÜZMÜ DEDİ? TEŞEKKÜRLER
|
hocam yeni yönetmelik çıktı, değerlendirme ile ilgili o yüzden 2 not vereceğiz. Zaten e-okul sisteminde de iki tane not bölümü ayrılmış görüldüğü üzere.Zümre kararıyla değil bakanlık kararıyla hocam :)
|
Selçuk hocam, sinirli olduğumu nerden çıkardınız? yardım için dayanamadım yazıyorum dedim. Anlayana anlatmak kolay gelir ya o, misal anlatmaya çalıştım elimden geldiğince.2 not olayı da ; yeni ölçme değerlendirme yönetmeliği 8. sınıfları da kapsadığı için 2 not giriyoruz. Biz istediğimiz kadar not verebiliriz öğrenciye. Ancak en iyi 2 notunu karneye veririz. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley17.gifSinirli yazmadım size. Ama okuyunca şaşırdım. Sanırım siz ters tarafınızdan okudunuz. |
Yalçın kara arkadaşım , işte forum bu. En üstte. sorunuza kesin yanıt verecektir hocam. iyi çalışmalar.
|
arkadaşım emeğine ve yüreğine sağlık
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:07. |