![]() |
ana bıranşlar
Öncelikle emeginize saglık .Bu yılki planlarda ana branşlara özellikle atletizme bir kaç hafta yervermenizi temenni ediyorum.
|
Madde bağımlılığı ve zararları konulu teorik bir ders de hiç fena olmaz.Malum bonzai vakaları oldukça arttı.Bu konuyu es geçmek vicdan sızlatabilir.
|
Egzersızle ılglılı dokumanların çeşitli olmasını rıca edıyorum tesekkurler.......
|
günlük planlar yıllık planların konularıyla ve tarihleriyle aynı olması çok iyi bu yılda günlük plnların olması güzel olucaktır çünkü derse hazır girmemiz verimi daha çok artırıcaktır kolay gelsin.
|
Yıllık planlar için çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.liselerde salonlu okullar için yapılacak planlarda 9-10-11 ve 12. Sınıflarda ünitelerin ortak,ancak; konuların aynı olmamasına dikkat edilirse daha özenli bir işin ortaya çıkacağını düşünüyorum kolay gelsin.
|
Emeğinize sağlık,çalışmalarınızda başarılar dilerim arkadaşlar.Öğrencilerin kendi performanslarını,kendilerininde görebileceği planlarda eklenebilir.Örneğin şınav çekiyorum,mekik çekiyorum,ne kadar hızlıyım? v.b.
Teşekkür ederim. |
Çabalarınız için kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Yazları biraz da olsun rahat olabiliyorsak bunun sebebi beden eğitimi gen tr ekibidir. Bu sebepten eğitim öğretim başlangıcında ilk koştuğumuz site burası oluyor. Yıllık planlar konusuna gelecek olursak, arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi 9. 10. 11. 12. sınıfların yıllık planlarının içerik olarak aynı olması büyük sıkıntılar doğuruyor. Aynı konunun her yıl hiç öğretmemiş gibi tekrar edilmesi öğrenciyi sıkıyor, öğretmenin de '' hocam biz bunu geçen sene yapmıştık'' gibi laflara maruz kalmasına neden oluyor. 9. ve 10 . sınıflarda branşları öğretmeye ve tanıtmaya ağırlık verilmeli. 11. ve 12. sınıflara o branşları içeren driller yahut aktiviteler yaptırılmalı. Kış mevsiminde dersin daha renkli geçmesi için teorik kısma ağırlık verilmeli. Bilinmeyen branşlara yer verilebilir ve her sınıf bazında ayrı ayrı olarak yıllık planlara yerleştrilebilir (özellikle kış dönemine denk getrilip, slaytlarla anlatılabilir). Sportif olarak öğrencide kendi bedenini tanımasına yönelik oyunlar, etkinlikler, bedensel testlere yer verilebilir.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:34. |