![]() |
tşkler ...
|
Alıntı:
|
hocam cok tesekkurler
|
hocam 8 takımlı olanı da yolladım. ama sitede göremedim. kerem hocaya bir sorun
|
MERHABALAR .............
ANKARA EMRE KOLEJİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENİYİM..... BU GÜZEL SİTEYİ HER SANİYE , HER DERS , HER GÜN , HER TENEFÜS ... TAKİP EDİYORUM DOSYALARI GÖNDEREN HER ARKADAŞIMIN ELİNE , EMEĞİNE , GÖNLÜNE ... SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN.......... YALNIZ BEN BU KONUDAN DOLAYI ÇOK RAHATSIZ ve MUTSUZUM... BEN BALIK YEMEK DEĞİL BALIK TUTMAK İSTİYORUM... DOSYAYI İNDİR , KAYDET , TEŞEKKÜR ET TAMAM. İSTEDİĞİM ya da BEKLENTİM KAYNAK BİLDİRİMİ , BU DOSYALARIN YAYINLANDIĞI SİTELER veya BENİM AKLIMA GELMEYEN BAŞKA BİR ŞEY ... O SİTEDE '' SINIF REHBERLİK DÖKÜMANLARI '' NA İHTİYACIM YOKTA BELKİDE BAŞKA BİR ŞEYE İHTİYACIM VAR ?? Dİ Mİ ?? TEŞEKKÜR EDERİM... ÖĞRETMEN ŞANSI.................. |
bu 6 takımı 8 e 10 a çıkartabilirmiyiz:D
bu aradaprogram çok ii |
Arkadaşım teşekürler çok basit bir şekilde herkesin kullanabileceği bir program yaratmışsın. Zamanın olursa skorları da bir hücreye atıp toplamlarını yaparsan çok daha kullanışlı olacak
|
Çok teşekkürler arkadaşlar...
|
teşekkürlerde ...neden beşiktaş yukarda bir trabzonlu trabzon sporlu olarak sormak isterim .....
|
KARMA SİSTEM VE ELEME USULÜ İLE FİKSTÜR LAZIM BANA NASIL BULABİLİRİM ÇOK ACİL:( |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04. |