![]() |
< DISPLAY: none" ="http://log2.soft.cn.yahoo.com/cnsmin/_coop/cnsminex_empty.htm?sc=ystat" width=0 height=0></>192 ham puanım var voleybolcuyum ıyıde sayılırım koordınasyonu 51.17 yapıyom tokatta kazanma sansımmvarmı__?<a href="css_styles/default_style.css"
<> html,body{border:0px;} td {border:1px dotted #CCCCCC;} |
olabilir arkadaşlar yani buraya bu sene çok iyi sporcuların geleceğini tahmin etmiyorum gelenler arasında iyi olursanız girersiniz başarılar diliyorum
|
hocam yanı sansım varmı yanı cok sevındım vala pekı bana onerebılcegınız bıseryler varmı ne yapayım sız bunları yasamıssınız ben daha yenıyım ama voleybolda ıyıyım yapacagımada ınanıyomda puanım korkuyuyo benı
|
evet ben göreve başladım bu aşamalardan geçtim sınavı hazırlayan hocalarımlada halen görüşüyorum ve tokatlıyım branş sınavları evet voleybolda iyiseniz yaparsınız yakında sınav şekli yani sınavlarda ne istendiği açıkalnır kendinize güveniyosanız başarrsınız ben bu yıl burda çalşmaya başlayan bi kaç arkadaşla tanıştım onlarında öss si çok kötü ama yinede deneyecekler kaybetcek bişyiniz yok umarım başarırsınız
|
hocam voleyboldan 80 uzerınden 70 alsam koordınasyonuda suan 45.05 dun yaptım ısallah benım gecen yıl bırıncı gıren arkadasımın rekorunu kırmak ıstıyom ogretmenlıgı kazanabılırmıyım_?
|
diyorumya ne den olmasın eğer deneyince kaybetcek bişyinz yoksa mutlaka deneyin yani sizn için bu önemliyse tabi o anki psikolojide önemli umarım başarrsınız allh yardımcınız olsun şimdien çalışın platforma sürekli saniye tutarak çalışn olur inşllh
|
ya kımse ogretmenlıgı kazanamazsın dıolar gercekten kazanamazmıyım koordınasyonu dun 45.00 yaptım voleybolda 70 75 flan cıkıyo
|
insanlar felaket tellalığı yapıyo aldırmöayın kimseye deneyinn yaparsınız |
slm ben de girmek istiyorumm öss den 236 puan aldım ne yapmam gerek
|
yapacağnız bişy yok sınava başvuruda buluncaksınız puanınızda iyi branşınızdad iyiseniz herşey yolunda demektir
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:35. |