![]() |
hocam elinizden geldiği kadar bir şeyler öğretmenizi taktirle karşılıyorum. tebrik ediyorum. top sürme kendiliğinden gerçekleşecektir öğrencilerde sadece topu nasıl tutup nasıl tutmamaları gerektiğini öğretin ve sınıfı iki ye bölüp karşılıklı top sürme yarışması yapın derim.tek sorun basketbolda topu iki elle tutmak hentbolda ise tutarken ve sürerken de 3 adımdan fazla atılmaz. diye biliyorum
|
TOP SÜRERKEN TEK ELLE.. DURDUĞU AN İKİ ELLE TUTAR TOPU.
|
Öğretmenim öncelikle sizi kutluyorum çoğu arkadaşımız gibi ver topu oynasınlar demiyerek çocuklara beden eğitimininde bir ders olduğu zihniyetini konularınızı ciddiyetle işleyerek kazandırıyorsunuz.TEŞEKKÜRLER.Gelelim sorunuza hentbolde topu ilk aldığınız anda da top sürüp tuttuktan sonrada üç adım atabilirsiniz.TİP olayı da topu tuttuktan sonra üç adım sonrası sıçrayıp havada iken topu bir kez yere sektirip tekrar bir üç adım atma hakkınız var hentbol de buna tip denir.Basketbol da ise pas aldıktan sonra en fazla iki adım atıp ya pas vereceksiniz ya top süreceksiniz ya da şut atacaksınızayrıca top sürüp tuttuktan sonra iki adım atıp bir daha top süremezsiniz ya pas yada şut atmak zorundasınız aksi taktirde steps olur.Umarım anlaşılır açıklayabilmişimdir size başarılar dilerim yalnız bir tekniği yalnış verirseniz bunu düzeltmek çok zor bilmediğiniz konuları hiç vermeyin daha iyi.Azminizi kutluyorum. |
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley31.gifBRAVO KADO. UMARIM O TAŞLAR YERİNE GİDER. BEN SORU SORAN ARKADAŞI HİÇ SAMİMİ BULMADIM DA.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:03. |