![]() |
arkadaşlar dışarıdan almaya kalksanız altından kalkamayacağınız bir fiyat isterler. ama saolsun webmaster kerem hocamız sadece cd ve kargo parası karşılıpında bizlere temin ediyor ve bunun için zaaman harcıyor. inanın bunu ben olsam yapmam :) gerçekten çok büyük fedakarlık. kendilerine vermiş olduğu emeklerden ötürü çok teşekkürler. ALLAH razı olsun. |
bu arada ben siparişini verdim gelecek inş :)
|
KEREM HOCAM YENİ ÜYE OLDUM EĞİTİM CD LERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM NASIL ALABİLİRİM
|
Hocam webkerem@hotmail.com yada öğr. hat. 0 505 635 630 5 nolu telefondan ulaşabilrsiniz.
|
kerem hocam cd tanesi ne kadardan ve en az kaçtane alabiliriz acil cevap bekliyorum
|
hocam cd ler hakkında bilgi lütfen fiyatıı ne ne zaman alabiliriz
|
slm cd ler hala mevcutmu yeni katıldım.
|
Kerem hocamı ararsanız yardımcı olacaktır.ben aldım çok işime yaradı kesinlikle alın hocam.sağolsun kerem hocam fazlasıyla ilgilendi ve emek vermiş çok iyi hazırlanmış eğitim cdleri bu arada kerem hocama sonsuz saygılar ve teşekkürler yüreğiniz hiç üşümesin hocam
|
çok teşekkür ederim hocam, yardımcı olduysak ne mutlu bize, amacımız bu siteyi neden açtık yardımcı olmak için. Sizinde ağzına sağlık bu samimi duygularınızdan dolayı. Çok teşekkür ederim.
|
hocam selamlar. bende futbol eğitim cd lerinden almak istiyorum. msn adresinizi ekledim bugün ama sabahtan beri hiç açmadınız. acil lazımda. umarım bugün ulaşabilirim size. saygılar.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:22. |