![]() |
merhaba arkadaşlar ben1996 mezunuyum baya eskimişiz biz mahmut hoca iyice sacları dokmüş
hasan hoca yaşlanmış ali hoca neler yapıyordur allah bilir selim hocam iyilerdir herhalde mesut hocam rahmetli olmuş okulda hiç bir şey yoktu bizim zamanımızda sadece salon vardı |
merhaba özlemcim. evet bizimkide yorucuydu ama çok güzeldi. görüşmek üzere...
|
merhaba hakan hocam. aramıza hoşgeldiniz...
|
hakan hocam siz rüveyda larla aynı sınıftaydınız sanırım aramıza hoşgeldiniz bende bu aralar pek uğrayamıyorum siteye çoluk çocuk uğraşıyoruz işte başarılar tüm arkadaşlarıma |
evet rüveyda , sinan, orhan ,uğur, ishak ,yusuf, tuba ,erdal ,selami ,nejat, nevzat, ilham,suat sivaslı GARDAŞLARIM bunlardı :=))
|
merhaba arkadaşlar ben Esra DOĞAN 2004 mezunuyum.yayla,murat,ahmet,celal ve diğer arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler.Ben mersin Tarsusta görev yapıyorum.Ablam ilkayın sınıfındanda arkadaşlar var onlarada çok selamlar.SİVAS'A SELAMLAR.ÇOK ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ.
|
merhaba sayın arkadaşlar.forumu ilhan kardeşim kurdu ilk konukları bizler olduk. şimdi görüyorum ki forum hayli ilerlemiş.unuttuğumuz arkadaşları burada görmek mutluluk verici.2004 mezunlarından daha çok aktivasyon bekliyoruz.ayrıca arkadaşlar 19 mayıs için elinde müzik olan varmı.7 karanfil hariç. |
arkadaşlar mrb, hiçbirinizi tanımıyorum ama sivastan ve cumhuriyetten birilerini görmek gerçekten mutluluk verici bi durum. görüşmek dileğiyle... sevgiler... |
okulun ilk öğrencileri bizdik neler cektik anlatamam arkadaşlar hiç bir şey oturmamıstı bişey yoktu 2000 de toplandık o zaman baya gelişmişti sivas şimdi nasıldır kim bilir vay eskiler vay
|
esracım aramıza hoşgeldin. evet ben ilköğretimde görev yapıyorum. ama sen de tarsusta görev yapıyormuşsun. tarsus çok güzel bi yer.evet biz 23 nisanı atlattık darısıda sizin başınıza inşallah. evet cankız da bizim cnkız. görüşmek üzere...
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:46. |