![]() |
şöyle tanınabilirim belki son sınıfta hamileydim beden eğt. okuyan biri olarak
|
hocam iyi akşamlar. bende hatırlayamadım sizi. aslında o sınıftan bir kaç kişiyi tanıyordum ama siz son sınıftayken biz birinci sınıftaydık o yüzden sanırım. handan, sidar, şirin, ilhan,serap, özlemsanırım sizin sınıfınızdaydılar. onları hatırlıyorum ama sizi hatırlayamadım.isminiz nedir hocam.görüşmek üzere...
|
aaa ben hatırlıyorum hamile bir öğrenci ama tanışmıyoruz tabiki.. hoşgeldiniz hocam...
|
evet sidar şirin handan bahar vs aynı sınıftaydık arabayla gidip geliyordum okula ama ben sizleri şahsen tanıyabilirim şule hocam ve özlem hocam olsun yinede yollar kesişiyor bi şekilde
|
arkadaşlar nerelerdesiniz? görüşmek üzere...
|
ben burdayım şulecim ama diğer arkadaşlardan ses seda yok..
|
merhabalar arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor umarım iyidir. cankz hocam sizede merhaba. kusura bakmayın bu sıralar yoğunuz. işlerden kafamızı kaşıyacak zaman bulamıyoruz. azyüksek hocam sizzde hoşgeldiniz. arkadaşlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın. ALLAH kolaylıklar versin.
|
arkadaşlar nerelerdesiniz? yarın 23 nisan. hepinize başarılar dilerim...
|
herkerse merhaba. arkadaşlar nasılsınız? nerelerdesiniz? 23 nisan kutlamaları nasıl geçti? umarım her şey güzel olmuştur. görüşmek üzere...
|
mrb şulecim, yorucu ve stresliydi ama güzel geçti. seninkide güzeldir umarım....
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:20. |