![]() |
siz bizlerden öncesiniz hocam. ama şule hocamı tanıyorum badmintondan da sizi çıkaramadım. bende 2005 mezunuyum sivaslımısınız hocam ve nerde görev yapıyorsunuz.
|
ilhan hocam merhaba. nasılsınız?nasıl gidiyor 23 nisan hazırlıkları? özlemle de tanışmışsınız. tabi tanıyor olmanız önemli değil önemli olan ortak bişeylerin olması öyle değilmi?özlemle aynı sınıftaydık biz. görüşmek üzere hocam.
|
hocam ben tekirdağ dayım ve sivaslıyım. eş durumundan burdayım....
|
özlemcim eş durumundan tayin istediğinde hemen oldumu? eşin orda mı görev yapiyodu yoksa birlikte mi oraya istediniz?görüşmek üzere...
|
yok canım birlikte gelmedik. o zaten burdaydı. eş durumundan istedim hemen çıktı, beklemedim yani...
|
mrb nasısınız arkadaşlar... |
saolun hocam iyiyiz(iyiyim) herzaman ki gibi buralardayızhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley1.gif
|
anladım özlemcim. teşekkür ederim.peki bi sorum daha olabilirmi?sen doğu görevini tamamlamışmıydın? bi de ne zaman istedin tayini yaz döneminde mi?
|
yok cnm tamamlamadım henüz. yaz dönemi istemiştim hazirandı sanırım. hayırdır hazırlık mı var yoksa?
|
bilgim olsun dimi belki lazım olur. teşekkür ederim canım. inşallah yaza düşünüyorum.
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:36. |