![]() |
hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş yanlız ben günlüklere ulaşamadım bukonuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
günlüklerde 1-2 gün içinde yayınlanacaktır.
|
TEŞEKKÜRLER HERSENE OLDUĞU GİBİ BU SENEDE ÇOK FAYDALANDIM. ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
|
Daha hiçbir planı indirip bakmadım ancak eminim ki süperdir hepsi.
Neden diye soracaksınız. Çünkü sitenin ilk açıldığı yıldan beri bu sitedeyim ve bilgi paylaşımları süper. İndirdiğiniz plan hakkında yorum yapıyorsunuz hemen dikkate alınıyor yada siz bir dosya ekliyorsunuz ya geliştirilmesi için öneri sunuluyor yada hataları düzeltiliyorr. O yüzden hiçbir plana bakmadan ellerinize sağlık demeyi uygun gördüm. YEni eğitim öğretim yılınızda hayırlı olur inşallah. |
hocam çok teşekkür ederim ben geçen yılda planlarınızdan faydalanmıştım.gerçekten çok iyi hazırlanmış planlar. bu iyiliğinize karşılık bizimde yapabileceğimiz birşeyler olursa bilgilendirin yeter
|
Arkadaşlar samimi duygularınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten yazdıklarınız bizleri çok memnun etti. Sizlerin görşleri bizler için çok önemli. Sonuçta bizlerde hata yapabiliriz, yorumlarınız sayesinde hatalarımızı düzeltmeye çalışyıoruz.
Sizlerden hiç bir isteğimiz yoktur, bizleri destekleyiniz yeter. Sitede bulunan reklamları (google, adtech, reklamstore) günde bir kez tıklarsanız ekonomik yönden sitemize destekte bulunmuş olursunuz. |
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
|
teşekkürler hocam elinize sağlık, hepimizin aynı planları kullanma fikrini bende destekliyorum.
|
tşekürler
|
nerede planlar
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:35. |