![]() |
EYİ GECELER ALEMDAROĞLUNDAN SELAMMLARWEBMASTER ALEMDAROĞLUNU DUYDUNMU |
Yabancı gelmedi hocam yoksa AKSARAY BESYO daki hocamımısınız..?
|
slm dostlar ben 2002 mezunlarında Niyazi Metin.Öncelikle Kerem dostuma tşk eder başarılarının devamını dilerim.Uzun zaman sonra ilkez bugün Keremle görüştüm.
Ve artık bende bu sitenin daimlerinden olacam ve çok başarılı bir çalışma olmuş öncelikle Kerem sonra perdenin arkasındaki diğer ekip arkadaşlarına başrılar dlerim ve bu başarının kat kat artarak devam etmesini temenni ediyorum.Bende Kayseri Cemal Bozkurt Anadaolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı Yapmaktayım bütün arkadaşlar başarılar saygılar... |
Hoş geldin kardeşim, seni de burada görmekten mutluluk duydum açıkcası. Samimi duygularından dolayı çok teşekkür ederim. Seninle uzun süreden sonra tekrar görüğşmek güzeldi. Kayseride görüşmek üzere.
|
ben kerem, sizi çıkartamadım ben?
|
KEREM ELAZIĞ LI AKSARAYDA KAÇTANE HOCAN VARDI
|
:)tşklr
Kayseride sağlamız Mutlu abimizde burada gelirsen bekleriz kapımız açık.Spor kulübümüzün çalışmasını izledinmi sana yolladığım? |
MALATYAYA SELAM MALATYADAMISIN KEREM NEVAR NE YOK İYİMİSİN
|
Hocam sağolasın siz nasılsınız ne yapıyorsunuz şimdi, neredesiniz.
|
İnş. bende kayseriye gelmeyi çok isitorum. Zorunlu hizmet bitsin, sonra kısmet olursa oraya geleceğin. İzledim kardeş, ellerinize sağlık güzel olmuş. Eğer zamanımız olursa buradanda yayınlayacağım inş.
|
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:32. |