![]() |
selamlar |
buralarda 2002 mezunu yokmu arkadaslar
|
MERABA ARKADAŞLAR BEN SİNAN İLHAN 2003 MEZUNU...ŞUAN YOZGATTA GÖREV YAPMAKTAYIMM.TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.
|
2004 mezunu arkadaşlar nerdesiniz yaa?neler yapıyorsunuz ?herkese selam olsun...
|
merhaba aksaray mezunu arakadaşlar
ben 2001 mezunuyum mutrlu öner tüm aksaray mezunu arakadaşlalrı bu formda buluştruduğundan kereme teşekkrü ederim |
ne demek mutlu hocam amacımız hep berabar burada toplanmak, bensize teşekkür ederim ki bizleri unutmayıp burada bulunuyorsunuz.
|
Tüm akasaray mezunu arakadaşlara selamlar saygılar
Mutlu Öner Kayseri |
derya
|
Selam arkadaşlar herkese Beni sanırım Muhabbetimiz olsun ya da olmasın Bütün 2004 Aksaray mezunları bilir.. Çoğu "Bati" Olarak bilir ama bilmeyenler için aslen Bahtiyar ESER.
Öncelikle kerem kardeşime yaptıklarından dolayı çok teşekkür etmek istiyorum hem bu kadar değerli bilgiyi hem de bu kadar değerli ve özel insanı (Aksaray BESYO mezunlarını ) Bir araya getirdiği için... Yaptığın gerçekten çok zor bir iş kardeşim...emek isteyn bir iş...seni yeniden tebrik ediyorum.... Arkadaşlar ben İstanbuldayım...eğer yolunuz düşerse hiç tereddüt etmeden bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım... Şimdi sıra geldi 2004 mezunu arkadaşlarıma...Öyle bir devrede okumuşuz ki şimdi daha iyi anlıyorum...çok farklı bir ortam vardı o dönem....şimdi imkan verseler geri döner yeniden okurum...hepinizi çok özledim.... Barkın, Şamil sekmen, arif,serkan (newşehir tayfası yani) , gazipaşa tayfası (Apo, Kadir, ayhan, süleyman,adem, haytawer, turgay, hakan) "Kaserili A nokta Kadir"Aksaray tayfası ( AYHANLAR :)) )Burak laziko(irfan) muhammet vs İsmi yazılmayanlaralınmasın daha bir sürü arkadaşımı çok özledim...zaten çoğuna yakını ile görüşüyoruz halen....umarım bu kerem kardeşimin sunduğu siteyi amacına uygun bil şekilde bilgi paylaşımı ve dostlukların tazelenmesi için kullanabiliriz....herkse çok çok selamlar...Görüşmek üzere |
Bu arada arkadaşlar telefonumu ve mail adresimi almak ve bana ulaşmak isteyenler için
Cep: 0505 628 80 28 E-Mail : scuba_divin@hotmail.com Görüşmek üzere herkese selamlar...bu arada döne seni burda görüğüme sevindim uzun zaman olmuştu devamı gelir umarım...diğer bayan arkadaşlar da burda bizimle buluşabilir umarım... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:58. |