![]() |
emeğinize sağlık teşekkürler
|
tesekkürler...
|
ben indiremedim yardım edebilirseniz sevinirim
|
EmeĞİne saĞlik hocam
|
Hocam 45678 yillik planlari her sinifinki ayni konulari İÇrİyor acaba ben mİ yanliŞ gÖrdÜm gunluklerde Öyle sadece siniflar deĞİŞmİŞ ayni anlamda yollanan baŞka bİr plani her sinifin farkli olmasi gerekİr dİye sİteden sİlmİŞsİnİz buda ayni doĞrultuda olmamiŞmi yada Çok ÖzÜr dİlİyerek ben mİ yanliŞ anliyorum sİze saygi duyuyor ve bu konuda Çok emek verdİĞİnİzİ dÜŞÜnÜyorum
|
HOCAM DAHA DİKKATLİ BAKINCA SADECE ETKINLIKLERİN AYNI OLDUĞUNU KAZANIMLARIN ÖĞRENME VE ALT ÖĞRENME ALANLARININ FARKLI OLDUĞUNU GÖRDÜM ŞİMDİ DİREK BAKINCA HEP AYNI ETKINLİKLERİ GÖRÜYOR İNSAN PEKİ FARKLI ETKİNLİKLERDE YAPMA ŞANSIMIZ VARMI SINIFLARA GÖRE ACABA SAYGILAR ve HÜRMETLER ....
|
elınıze saglık
|
teşekkürler hocam ama günlük planları koymamışsınız ya da ben bulamadm cvp yazarsanız sevinirim teşekkürler
|
ben buna cvp verebilirim yıllık planı iyice gözden geçirirseniz göreceksinizdir sınıf seviyesi arttıkça konular aynı olsa bile kademeli olarak hareketlerde artış var birinde top sürme almış sadece diğerinde top sürme turnike perdeleme vs. alınmış umarım anlaşılmıştır herkese kolay gelsin
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu yıllık planın günlük planı olan sayfaya gitmek için tıklayınız... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:10. |