![]() |
salonu olmayan okullara yönelik planlama eksikliği vardı.gerçi kendi okulumuza uyarladık ama hazır plan olursa uyarlamayn yeni öğretmenlere yardımıcı olmuş oluruz
|
önecelikle çok güzel çalışmalar emeğinize yüreğinize sağlık yalnız hangi yıllık plan hangi günlük planın belli değil bunu çözersek süper olur iyi çalışmalar slmlr
|
emeğinize sağlık iyiki varsınız hocam.
|
arkadaşlar emeğinize sağlık planları aldım. ama benim branşım beden eğitimi değil bu yıl beden derslerine gireceğim. günlük planlar konusunda yardımlaarınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkürler
|
sayın hocam elinize sağlık birde hentbol eklerseniz çok daha ii olur teşekkürler
|
Hocam emeklerinize sağlık.... Değerli spor lisesindeki meslektaşlarım planlarını yapanlar varsa paylaşırsanız sevinirim...
|
Alıntı:
|
hocam salonsuz okullara göre hazırlanmış olan yıllık planların günlüklerinide yayınlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
|
öncelikle çalımalarınz için teşekkür edirim.atletizm ve hentbol konularınıda planlarımıza alırsak daha iyi olur diye düşünüyorum.iyi çalışmalar.
|
hocam çalışmalarınız çok guzel ellerinize sağlık 9 10 11 ve 12 de konular aynı doğrultuda mı gidecek bu yıl geçen yıllar farklı gidiyordu bu yıl değiştii mi
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:12. |