![]() |
winrar programı ile hocam, aşağıdaki linke tıklayarak indiriniz bigisayarınıza kurunuz dosyalar açılacaktır
http://www.rarlab.com/rar/wrar380tr.exe |
Çok teşekkür ederim.
|
arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız memnun kalırım spor kulubu faaliyeti ile spor etkinliği faaliyeti birmiaynımı yoksa ayrımıbana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hangisini çıkarmamız gerekiyor mu?
|
Hocam emeğinize sağlık.Ancak yeni programa göre "düzen aıştırmaları"müfredattan kaldırıldı!. tekrar incelemeliyiz..
|
yalçın beyin 8. sınıf günlükleri varmı ?
|
sırayla sorularınızı yanıtlayalım.
Ayben_acar: spor kulübü faliyeti demek spor kulübünde yapacağınız faaliyetlerdir, Spor etkinlikleri faaliyetleride spor etkinlikleridersinde yada beden eğitimi dersinde yapacağınıetkinliklerdir. Ayrı kavramdır. mhunal3: Düzen alıştırmaları kaldırıldı diyorsunuz, bununla ilgili cenk temel ile yaptığımız röportajı size sunayım cevabı orada var. Ayriyeten az öncede kendisini aradım ve düzen alıştırmalarını isteyen öğretmenlerimiz yapar istemeyen yapmaz dedi. Soru: Beden Eğitimi derslerinin temel taşı olan düzen alıştırmaları neden yeni programda yok?<?:NAMESPACE PREFIX = O /> Cevap: Düzenin olmadığı bir ders ortamında dersin sağlıklı ve istenen şekilde gerçekleşmesi söz konusu değildir. Düzen alıştırmaları öğrencilerin takım halinde hareket etmesi, işbirliği vb. becerileri kazanmaları için kullanılan araçlardır. Düzen alıştırmaları araç - amaç ilkesi ile değerlendirilmelidir. Amacımız öğrencilerimize kazandırmayı hedeflediğimiz kazanımlar olmalıdır. Kazanımlara götürecek araçların neler olduğu öğretmenlerimizin öğretmenlik nitelikleri ile farklılık gösterebilir. Öğretmenlerimiz eğer düzen alıştırmaları ile kazanımların gerçekleştirildiğini düşünüyorlarsa öğretim programı buna uygundur bu aracı kullanabilirler. Ancak farklı araçları ve uygulamaları kullanarak kazanımların gerçekleştiğini düşünüyorlarsa düzen alıştırmalarını kullanmayabilirler. milanbaros77: hocam 4.5. sınıfların günlük planlarını yaptım, 6.7.8. sınıf bu hafta yayınlayacağız. inş. |
düzen alıştırmaları müfredattan kalktı.tabiki düzen alıştırmasız beden eğitimi dersi düşünülemez.ancak planlara konu olarak yazılamaz.dolayısıyla planlardaki konular sınıf defterine yazılıyor.plandan kaldırılmış bir konuyu ısrarla uygulamak doğru değildir.plan dışında öğretmen elbette ör:"rahat-hazırol!"(d.alışt.) uygulaması yaptırır.
|
hocam eline koluna yüreğine sağlık Allah razı olsun bızlerle bu bilgileri paylaştığın için
|
ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
orta öğretim günlü planlarınız varmı arkadaşlar
|
Alıntı:
2008-2009 Beden Eğitimi Yılllık Planları 2008-2009 Beden Eğitimi Günlük Planları 2008-2009 Spor Etkinlikleri Yıllık Planları 2008-2009 por Etkinlikleri Günlük Planları 2008-2009 Spor Kulübü Dökümanları 2008-2009 Egzersiz Planları 2008-2009 Zümre Toplantısı |
çok tşkkkkkkkhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley20.gifkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
değerli öğretmen arkadaşım yıllık planlarınız çok güzel hazırlanmış ellerinize sağlık ancak uygun günlük planlarınıza ulaşmam mümkün mü
kolay gelsin teşekkür ederim |
öğretmen arkadaşım görüşüne katılıyorum tüm diğer derslerde öğretmenin nasıl konuşacağı bile yazılıproğra kitabı varsadece bizde böyle bir proğram yok |
hocam günlük planlarıda var, gnlük planlar bölümüne bakınız
|
teşekkür ederiz
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley12.gifHepimize iyi çalışmalar,
Sitedeki yıllık planları açamıyorum .Bana bilgi verirmisiniz? |
ellerine sağlık arkadaş teşekürler
|
hocam çok tesekkürler
|
yıllık planları nasıl indirecez.nereye tıklasak aynı yeri gösrteriyor.bende bu siteye üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin.
|
arkadaşlar burada indirme linki yok. Sadece Buradaki linkler sadece planların blunduğu yerelre gidiyor ordaki linkleri tıklayarak indidreeksiniz.
Örneğin: yıllık plana tıkladığınızda benim ve diğer arkadşlarımızın yapmış olduğu planlara bölümü gelcek orda istediğiniz bir tanesini dinreceksiniz. |
teşekkürler
|
2008 2009 9 10 11yıllık plan ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım
|
değerli öğretmenim eline sağlık
|
teşekkürler |
teşekkürler paylaşımların devamı uzun yıllar sürmesi dileği ile saygı ve sevgiler
|
kerem hocam kim olduğunuzu bilmiyorum
ama gerçekten hakkınızı ödeyemeyiz tşk... |
usta ellerine sağlık
|
ellerine sağlık
|
hocam sitede yeniyim eklediğiniz dökümanları indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz
|
tesekkürler... |
naberlen [img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley3.gif[/img] [img]smileys/smiley21.gif[/img]
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifelinize sağlıkKerem
|
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley32.gifteşekkürler.elinize sağlık.
|
Teşekkürler Allah razı olsun. |
kerem hocam eline yüreğine sağlık. |
çoook teşekkür ederim ellerine sağlıkk:)
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR EMEĞİNİZE SAĞLIK HAKKINIZI HELAL EDİN
|
ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
|
eyvallah eline sağlık
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:39. |