![]() |
Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık... Herkese sağlıklı ve güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum.
|
Okulların durumları malum sayın hocam.Bu yüzden planlar daha cok salonsuz okullara yönelik olsa güzel olur diye düşünüyorum
|
Merhbalar hocam lisedeki değişikliklerden dolayı planları nasıl yapmalıyız yardımcı olabılırmısınız.sıtedekı bı cok plana baktım cok frklılıklar var.
|
Sizlerin sayesinde elimizde zengin kaynaklar oluşuyor. Emek verip bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
|
hocam planlardaki konular eğitim öğretim yılı içerisindeki yarışma takvimiyle paralellik göstermesi daha yararlı olur.
|
Teşekkür ederiz değerli Beden eğitimi gen tr çalışanları.Türkiyedeki büyük bir açığı kapatıyorsunuz.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
özellıkle salon , malzeme , ve hatta benim gibi bahçe sorunu olan okullarımıza ne yazıkkı çoğunlukta.bu sorunları enaza indirecek planlar yapılırsa faydalı olacağını düşünüyorum.. çalişmalarınız için tşk. herkese kazasız sorunsuz bır yıl diliyorum
|
yaa her şey cok güzelde yıllık ve günlükler neden dağanıl hangi yıllığa hangi günlük her yıl aynı sıkıntı bu konuya el tarsanız sevinirim slmlar ii çalısmalar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Meral hocamızın yaptığı yıllık planı kullanabilirsinmiz gayet güzel. yeni yeni 9.10.11.12 sınıf beden eğitimi yıllık plan--mrl (http://forum.bedenegitimi.gen.tr/ima.../multipage.gif 1 2) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:33. |