![]() |
Hoş geldin nimetçiğim. seni de burada gördümya ölsemde gam yemem artıkhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ys/smiley2.gif çalışmalar nasıl gidiyor nimet. İnşallah bu sene işi bitireceksin Allah'ın izniyle. |
Teşekkürler keremcim ya ama biliyorsun ben siteni takip ediyordum.Ders bu yıl iyice bıraktım.Hayırlısı artık. |
Biliyorum canımda hiç yazını görememiştim. Aman nimetçiğim bırakmak yok öyle kolay kolay. Az kaldı bu sene iyi bir puan aldın inş. devamı bu sene gelirde sende güzel bir yere atanırsın. her işte vardır bir hayır nimetçiğim.
|
Bak haklısın yazmıyordum ama yazarım artık.Doğru söylüyorsun herşeyde vardır bir hayır.Bakalım iş diyelim |
slm arkadaşlar.
2005 SeLaHaTtiN |
slm kerem.. geçenlerde de senin atandığını duymuştum şimdi seni görünce hemen yazıyım dedim. |
enjoyment ortalıkta fazla dolaşma !!!!!
|
slm şamilciğim benim mi atandığım duydum dedin, eğer beni duyduysan ben atanalı 3 yıl oldu şamilciğim yaa. ama yinede teşekkür ederim unutmadığın için. sağol sen en yapıyorsun sanki buralar pek uğramıyorsun gibi siteye!!!
|
slm şamilciğim ne haber nasıl gidiyor çekerek umarım herşey yolundadır
|
web kerem seni biliyoz daa.. ben kendi devrem 2004 4/d kerem'e slm çaktım.. biraz öyle oldu.. ama fırsat buldukça giriyoz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58. |