![]() |
Arkadaşlar profile doğru bilgileri yazın. Mesajlarınızda da imza kısmınamezun olduğunuz okul ve yılını yazabilirsiniz. Böylece tanıdıklara ulaşmak veya tanışmak daha kolay olur.
|
95 manisa mezunları neredesiniz.Ben ibrahim ER.Çanakkale biga dayım.Sizler neler yapıyorsunuz.
|
slm arkadaşlar bahar bilgin hastaoğlu 2000 cumhuriyet üniversitesi besyo mezunuyum.
|
merhaba arkadaşlar ben 2002 mezunların dan muhlis kor.herkese selamlar.
|
SLM ARKADAŞLAR.BEN CEYHUN ERİŞİK.NİĞDE AKSARAY BESYO 2002 MEZUNUYUM.İLK AVANOSTA GÖREVE BAŞLADIM.ŞUAN URFA KARAKÖPRÜ İMKB İLK Ö.O GÖREV YAPIYORUM.mersin/TARSUS'LUYUM......
|
şırnak beytüşşebap yibo bütün meslektaşlarıma selamlar
|
selam ben deniz bayrak trabzonluyum ve trabzonda görev yapmaktayım.10 uncu yılı bitirdim. ktü mezunuyum.
|
merhaba
ayşegül erkan atatürk ünv kazım karabekir eğitim fakültesi beden eğitimi ve spor trabzonluyum istanbul bağcılar anafartalar ilköğretim okulunda gönüllü beden eğitimi öğretmeni olarak çalışıyorum site kurucularına yürekten teşekkürler |
Levent GÜMÜŞ VAN 100 YIL ÜNV. BEDEN EĞİTİMİ MEZUNUYUM.OSMANİYE KADİRLİ MAKİF ERSOY i.ö.o. GÖREV YAPIYORUM.Adana KOZAN lıyım.Hiç Van mezunu arkadaşa rastlamadım şaşırdım.Ne diim.
|
NİĞDE den herkeze selamlar.kendimi tanıtayımEMİN ARIKAN niğde 2003 mezunuyumNİĞDE SAKARYA İ.Ö.O. GÖREV YAPIYORUM :)http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s/smiley16.gif
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:46. |