25-08-2008, 19:59 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
="HaberKisaYazi">Okullara ACİL yıkım kararı. ="HaberKisaYazi"> ="HaberKisaYazi">İstanbul´da 48 okul yıkılıp yeniden yapılacak. İşte yıkımı Şubat 2009´da yapılacak olan 48 okul: ="HaberKisaYazi"> 17 Ağustos Marmara Depremi ile zarar gören okullar yıkılıp yeniden yapılacak. Bu da bu yılki eğitimi derinden etkileyecek. Hasarlı olduğu belirlenen 874 okuldan 133 tanesi 2007 yılına kadar yıkılıp yeniden yapıldı. 87´si ise güçlendirildi. Mühendisler 78 okulun yeniden yıkılıp yapılmasına karar verdi. En küçük bir depremde bile yerle bir olacağı belirtilen 30 okul acil yıkım kararıyla yeniden yapılıyor. Depremden hasar gören 48 okulun yıkım ihalesi 2009 yılı Şubat ayına kaldı. Veliler ise o zamana kadar olabilecek bir depremden dolayı endişeli. İşte yıkımı Şubat 2009´da yapılacak olan 48 okul: Adalar H.R.Gürpınar Lisesi Bağcılar A. Ötüken İÖO Bağcılar Üsküp İÖO B.Evler Siyavuşpaşa İÖO B.Paşa Fetihtepe İÖO B.Paşa Sağmalcılar Lisesi Beşiktaş R. Kirişçioğlu İÖO Beşiktaş Z.H. Kız Mes.L. Beşiktaş A.E. Yalman İÖO Beyoğlu İhsan Şerif İÖO Beyoğlu Kaptanpaşa İÖO Beyoğlu M.Cevdet İÖO B.çekmece Lisesi B.Çekmece H.Yıldız And.L. Kumburgaz M.Erçağ TML Esenler R.Şevket Dağ İÖO Fındıkzade İÖO GOP Mithatpaşa İÖO GOP Ülkü İÖO Güngören İÖO Küçükçekmece Lisesi Sefaköy Lisesi Kadıköy Y.Kemal Beyatlı İÖO K.hane Namık Kemal İÖO Kartal Öğretmen Z.Güçer İÖO Maltepe Ataköseoğlu İÖO Pendik Alpaslan Lisesi Pendik Camçeşme İÖO Pendik O.S.Hamzaoğlu İÖO Pendik Prof.Dr.E.Güngör İÖO Silivri Değirmenköy İÖO Sultanbeyli H.A.Yücel İÖO Sultanbeyli İ.Hatip Lisesi Şişli Kurtuluş Lisesi Şişli Endüstiri Meslek Lisesi. Edited by: binali
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
acİl, kararı, okullara, yıkım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|