![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Çok özel, çok yüce bir mesleğin sahibisiniz. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın. Sevgi ve fedakârlık mesleği. Sınırları okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyecek, zil ile başlayıp bitmeyecek kadar ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görev. Bu mesleğin tarih boyunca da böyle görüldüğünü, “bilgelik mesleği” olarak kabul edildiğini, değerinin ve öneminin her dönemde vurgulandığını biliyoruz. Atatürk diyor ki “Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir.” Yüzyılar öncesinde Diyojen, “Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum.”demiştir. ![]() Socrates ise öğretmenin ve öğretmenliğin önemini, “Dünyada her şeye değer biçilebilir, ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü onun eseri hem her şeydir hem de hiçbir şeydir.” diye belirtmektedir. Hz. Ali, öğretmenliğin paha biçilmez değerini en kısa ve etkili biçimde, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” diyerek ifade etmektedir. Bu şekilde ünlüleri ve sözlerini çoğaltarak pekçok örnek sıralamak mümkün. Bizde www.bedenegitimi.gen.tr ailesi olarak tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenlergününü en içten dileklerimize kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu başarılı yıllar dileriz. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Çok teşekkürler sevgili Kerem Hocam....
Bütün meslektaşlarımızın ve henüz KPSS belasından kurtulamayıpta yolda bekleyen diğer arkadaşlarımızın da bu özel günlerini yürekten kutluyorum.... ![]()
![]() |
#3 |
Administrators
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() sevgili ABİM ve AHMET HOCAMIN bu güzel dileklerine bende katılıp bütün ögretmenlerimizin ve ögretmen adaylarımızınbu özel günü kutlu olsun
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() ÖĞRETMEN MARŞI Alımızda bilgilerden bir çelenk, Nura doğru can atan Türk genciyiz. Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk'e denk; Korku bilmez soyumuz. Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun. Candan açtık cehle karşı bir savaş, Ey bu yolda ant içen genç arkadaş! Öğren, öğret hakkı halka, gürle coş; Durma durma koş. Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun. İsmail Hikmet ERTAYLAN Sevgili arkadaşlarım ve çok değerli meslektaşlarım; Kerem hocamızın önderliğinde açılan bu sitede tanıdığım çok kıymetli , gelecek nesli devredeceğimizdeğerli arkadaşlarımın bu önemli ve duygu yüklü gününü tebessümle kutlar, herşeyin zamanla daha da güzel olacağı inancımızıkaybetmeyerek yolumuza devam etmemizi diliyorum... Günümüz kutlu olsun''' Sevgili arkadaşlarım ve çok değerli meslektaşlarım ''' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]()
Sevgili Webmaster'imiz,çok güzel yazmışsınız, bize ekleyecek bir şey kalmadı.Emeklerinize sağlık.Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() >Öğretmen, Doğan Güneşe Benzer. Etrafını Aydınlatarak Karanlıklara Meydan Okur... Bütün Öğretmenler'imin ve Öğretmen arkadaşlarımın bu güzel ve anlamlı gününü kutluyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
![]() öğretmenler günümüz kutlu olsun!
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]()
Tüm Beden Eğitimi ve diğer öğretmen arkadaşlarımın bu anlamlı günlerini kutlar.Bütün beden eğitimi öğretmen arkadaşlarımın bu siteye üye olarak dertlerimizi ,sorunlarımızı,başarılarımızı paylaşmaya davet ediyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
gününüz, kutlu, olsun, Öğretmenler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
(((: Doğum Gününüz Kutlu Olsun Ahmet Hocam :))) | hat64 | Sohbet ve Tartışma | 11 | 18-08-2008 20:32 |
(((: Kenan Hocam, Doğum Gününüz Kutlu Olsun :))) | hat64 | Sohbet ve Tartışma | 17 | 22-07-2008 12:49 |
(((: babalar gününüz kutlu olsun :))) | hat64 | Sohbet ve Tartışma | 2 | 16-06-2008 00:18 |
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. | binali | Sohbet ve Tartışma | 6 | 12-05-2008 09:14 |
:::::Kerem Hocam Doğum Gününüz Kutlu Olsun:::: | hat64 | Sohbet ve Tartışma | 17 | 03-03-2008 17:34 |
Reklam Alanı |