13-12-2008, 19:37 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 26 Kasım 2008 tarihli genelge ile öğretmenlere “üyelik” şartları getirdi.Daire Başkanı Fahrettin Kavşut imzası ile gönderilen “2009 Yılı Üye Aidatı ve Bandrol Rengi” konulu genelgede, öğretmenevleri ve öğretmen lokallerine üye olmak isteyen ve üyelik şartlarını taşıyanlar için ülke genelinde bütün öğretmenevi ile öğretmen lokallerinde 2009 yılı üye bandrol ücreti 60 TL olacağı bildirildi. Söz konusu ücret istenirse 12 aya bölünerek ödenecek. Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okullarına gelen üyelerden kartları istendiğinde, 2009 yılı bandrolü bulunmayanlardan 1 Şubat 2009 tarihinden itibaren ise “kamu” ücreti alınacağı vurgulanan genelgede, “Öğretmenevi, öğretmenevi ve akşam sanat okulu, öğretmen lokaline devam eden üyelerin üye kartlarındaki bandroller, kurum yetkilileri tarafından mutlaka kontrol edilecektir” denildi. EĞİTİM SENDİKALARI YARGI YOLUNA GİDECEK Diğer birçok kamu kurumu mensupları kendi kurum haklarından bandrolsüz faydalanırken, söz konusu genelge ile öğretmenlerin paraları ile inşa edilen öğretmenevlerin kullanılması adeta öğretmenler için zorlaştırıldı. Konuyu gündeme taşıyan eğitim sendikaları, söz konusu genelgenin geri çekilmesi için Bakanlığa başvururken, genelgenin geri çekilmemesi halinde konuyu yargıya taşılacaklarını bildirdiler. aktifhaber
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
24-12-2008, 12:29 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
yıllardır üyeyim,bandrol ücreti öderim fakat ne yazıkki, henüz kartımı gösterip imkanlarından yararlanamadım. üye olmayanlarla aynı ortamda oturup, aynı ücreti ödedim.. )
24-12-2008, 14:33 | #3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Yazıklar olsun diyorum bu uygulamaya!!!!!
Öğretmenin hakkını da kimse savunamıyor bizim ülkemizde!!! Yazık hemde çok yazık...(
24-12-2008, 15:21 | #4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
yazık çok yazık öğretmen olarak öğretmen evini kullanmak için dahi ücret ödemek en hafif terimle çok komik.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
eziyeti, öğretmene, Öğretmenevi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|