![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Hakan ALDEMİR ![]()
Reklam Alanı |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar öğretmen klavuz kitabı bu ay elime geçti. bu kitap program kılavuz kitabı değil çok güzel hazırlanmış örnek etkinliklerle dolu, fair playin okullarda nasıl ele alınacağı atatürk ve spor konuları ile ilgili örnek hikayelernasıl işleneceği gibi konuları ele almış, geçtiğimiz senelerde uygulamış olduğumuz her ders bir konu anlatma olayı yok mesela bir konuyu yetiştirememekten yakınıyoruz bazen ama bu kitapta örnek olarak bir etkinlik 7 hafta işlenmiş. şu an bu kitabın dağıtımı yapılıyor kısa zamanda elinize geçer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
![]()
arkadaşlar elimdeki klavuz kitapta da yıllık planımıza uygun günlükler hazırlamamız gerektiği vurgulanıyor yani öğretmen klavuz kitabındaki örnek etkinlikler sadece ufkumuzu genişletmek için hazırlanmış yani günlük plan hazırlamaya devam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() kitap benim elime de ulaştı. inceledim. geçen seneki kitaptan farkı yok... ancak geçen seneki sayı olarak yetersiz basılmış olmalı ki, İstanbul'dan arkadaşım sadeca bu kitabın eline geçtiğini söylüyor. Onlar tek kitaptan sözederken, bizler ise iki kitabın kıyaslamasını yapıyoruz... bu kitap etkinlik olarak yetersiz geldi bana . daha da çoğaltılabilirdi etkinlikler. Özet olarak; adı öğretmen kılavuz kitabı olmamalı idi. çünkü, Öğretmen kılavuz kitabına sahip olan derslerin öğretmenleri günlük plan yapmıyor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
arkadaşlar bende bugün itibariyle o çok beklediğimiz kılavuz kitaba sahip oldum ama sonuç beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.
bizdeki bu kitap önceki senelerde elimize geçen program kitabından neredeyse hiç farkı yok. ne yıllık plan var içinde nede bunlara ve sınıflara uygun günlük planları var, sadece etkinlikler var bu etkinliklerin hepside her okula uygun etkinlikler değil mesela yüzme konusu var kaç devlet okulunda yüzme havuzu var acaba. yani beklediğimiz gibi bir çalışma olmamış diğer derslerin kılavuz kitaplarınıda inceliyorum gerçekten güzel bizimki gerçeklerden uzak hikayelerle dolu saçma sapan bir kitap olmuş.yine yıllıklarımızı ve günlüklerimizi kendimiz hazırlayacağız anlaşılan
![]() |
#26 |
Yeni Üye
![]()
klavuz kitap dönem başında geldi örnek günlük planlar yıllık planlat etkinlikler ve proje performans ödevleri değerlendirme ölçekleri v.b. bilgiler mevcud ama içerik olarak tam değil ve her okulda uygulanabilecek etkinlikler yok
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kitabı, kılavuz, öğretmen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kılavuz kitabı | yhykck | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 2 | 26-09-2011 19:26 |
neden bed.eğt dersinin kılavuz kitabı yok | ahdevefa | İstek Bölümü | 8 | 07-10-2008 19:05 |
beden eğitimi kılavuz kitabı | burcucavdar | İstek Bölümü | 1 | 15-07-2008 00:02 |
Beden eğitimi kılavuz kitabı olan var mı? | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 45 | 28-03-2008 11:44 |
kılavuz kitap | yalnizkalp33 | İstek Bölümü | 4 | 03-12-2007 14:17 |
Reklam Alanı |