|
09-08-2007, 01:41 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Kılavuzda konuya ilişkin olarak, Elektronik Başvuru Formunun doldurulmasına ilişkin işlem basamakları anlatılırken, 7.5 nolu bölümde bu açıklamaya yer verilmiştir. "İlk atama başvuru ekranında bulunan adli sicil bilgileri Adalet Bakanlığından, askerlik bilgileri Millî Savunma Bakanlığından, KPSSP10 puanı ise ÖSYM’den elektronik ortamda alınarak sisteme yansıtılmıştır. Tüm başvuru ekranlarındaki kimlik bilgileri ise İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü veri tabanından alınmaktadır." Askerlik yükümlüsü adaylardan, Askerealma Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre hâlen askerde olanlara “Hâlen askerde bulunduğunuzdan başvuruda bulunamazsınız. ” uyarısı gelecektir. Tabi olduğu celp döneminde askere gitmeyenler için “Bakaya kaldı. ” uyarısı gelecek olup, bu durumda olanlar, “Tahkikata yer olmadığına dair” mahkeme kararı ile durumlarını belgelendireceklerdir. Bakaya kalanların başvuruda bulunabilmeleri için, söz konusu mahkeme kararını EK-4 dilekçe örneği ile birlikte Personel Genel Müdürlüğü Bilişim Hizmetleri Dairesi Başkanlığına faks yoluyla (0 312 419 52 51) göndermeleri gerekmektedir. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
askerlik, atamalarında, olanlar, sorunu, öğretmen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|