Beden Eğitimi ve Spor Portalı  

Go Back   Beden Eğitimi ve Spor Portalı > Genel Bölüm > Sohbet ve Tartışma

Sohbet ve Tartışma Hep birlikte sorunlarımızı görüşelim, tartışalım, görüşlerimizi bildirelim, birbirimize yardımcı olalım.

beden eğitimi
beden eğitimi
Sitemize hoş geldiniz. Konuları beğenmeyi unutmayalım.

Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 23:34   #1
masanda
Yeni Üye

masanda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
masanda

Reklam Alanı
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM,
Görev yapmış olduğum okulda geçen öğretim yılında ilköğretim müfettişlerinin olağan teftiş çalışmalarında müfettişler tarafından 'BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ SPOR ETKİNLİKLERİ DERSİNE GİREMEZ' talimatı ile spor etkinlikleri dersi bizlersen alınarak sınıf öğretmenlerine verildi. Okul idaremizden geçtiğimiz yıl dayanakla ilgili net bilgi alamadık. Geçtiğimiz hafta müfettişlerimizin dayanağını öğrendim.sinirden çatlıyorum.
üstadlarımız İLKÖĞRETİM OKULLARI YÖNETMELİĞİNİN 64. MADDESİ gereği giremeyeceğimizi fetva vermişler.
Değerli arkadaşlar,
Bizlerin hangi esaslarla hangi derslere gireceğimize dair dayanak
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA ÖĞRETMEN OLARAK ATANACAKLARIN ATAMALARINA ESAS OLAN ALANLAR İLE MEZUN OLDUKLARI YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMLARI VE AYLIK KARŞILIĞI OKUTACAKLARI DERSLERE İLİŞKİN ESASLAR dır.
Ayrıca
İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
(Talim ve Terbiye Kurulunun 04.06.2007 tarih ve 111 sayılı Kararı ile kabul edilmiştir) 13. maddesi İLKÖĞRETİM OKULLARI YÖNETMELİĞİNİN 64. MADDESİni tamamlamaktadır. Kısacası bizler çatır çatır bu derse girebiliriz.
= o ns = />Bu konuyla ilgili mağduriyet yaşayan arkadaşlara duyurulur. ilgili yönetmelik ve maddelerini aşağıda veriyorum. iyi çalışmalar.

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ
(Talim ve Terbiye Kurulunun 04.06.2007 tarih ve 111 sayılı Kararı ile kabul edilmiştir)

13. Kurulca belirlenen ”Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Öğretmen
Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan Alanlar ile Mezun Oldukları Yüksek Öğretim
Programları ve Aylık Karşılığı Okutacakları Derslere İlişkin Esaslar” eki çizelgede yer almayan
seçmeli dersler; ”Millî Eğitim Bakanlığı Kurumlarında Sözleşmeli veya Ek Ders İle
Görevlendirilecek Uzman ve Usta Öğreticiler Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda,
uzman veya usta öğreticiler tarafından okutulabilir. Ancak belirtilen seçmeli dersler okulda ilgili
alandan branş öğretmeni varsa öncelikle branş öğretmenleri tarafından okutulur.

Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim
Kurumları Yönetmeliği
BİRİNCİ KISIM
Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar
Amaç
Madde 1 — Bu Yönetmeliğin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel İlköğretim Kurumlarının kuruluş, görev ve işleyişi ile ilgili yöntem ve ilkeleri düzenlemektir.
Kapsam
Madde 2 — Bu Yönetmelik, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel ilköğretim kurumlarının amaç ve ilkelerini, yönetim, personel, eğitim-öğretim, öğrenci, güvenlik, sağlık ve donatım işleri ile bu okullardaki kayıt-kabul, sınıf geçme, sınavlar ve devam-devamsızlık konularına ilişkin yöntem ve ilkeleri kapsar.
Dayanak
Madde 3 — Bu Yönetmelik, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu, 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu, 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, 573 sayılı Özel Eğitim Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine dayanılarak hazırlanmıştır.
Madde 64 — İlköğretim okullarında dersler sınıf veya branş öğretmenleri tarafından okutulur.
Öğretmenler, kendilerine verilen sınıfın veya şubenin derslerini, programda belirtilen esaslara göre plânlamak, okutmak, bunlarla ilgili uygulama ve deneyleri yapmak, ders dışında okulun eğitim-öğretim ve yönetim işlerine etkin bir biçimde katılmak ve bu konularda kanun, yönetmelik ve emirlerde belirtilen görevleri yerine getirmekle yükümlüdürler.
İlköğretim okullarının 1-5 inci sınıflarında sınıf öğretmenliği esastır. Sınıf öğretmenleri, okuttukları sınıfı bir üst sınıfta da okuturlar. Ancak istekleri yönetimce uygun görülmesi hâlinde başka bir sınıfı da okutabilirler. Herhangi bir sınıfta başarı gösteren öğretmenler, isteklerinin yönetimce uygun görülmesi hâlinde aynı sınıfı okutmaya devam edebilirler.
İlköğretim okullarının 4 üncü ve 5 inci sınıflarında özel bilgi, beceri ve yetenek isteyen beden eğitimi, müzik, resim-iş, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil, iş eğitimi ve bilgisayar dersleri, branş öğretmenleri tarafından okutulabilir. Hangi derslerin branş öğretmenlerince okutulacağı Bakanlıkça belirlenir.
Ancak yeterli sayıda branş öğretmeninin bulunmaması durumunda, beden eğitimi, müzik, resim-iş, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil, iş eğitimi ve bilgisayar dersleri, bu alanlarla ilişkilendirilmiş ek branşı olan sınıf veya branş öğretmenlerince okutulabilir.
Derslerini branş öğretmeni okutan sınıf öğretmeni, bu ders saatlerinde yönetimce verilen eğitim-öğretim görevlerini yapar.
<I mso-bidi-font-style: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA ÖĞRETMEN OLARAK ATANACAKLARIN ATAMALARINA ESAS OLAN ALANLAR İLE MEZUN OLDUKLARI YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMLARI VE AYLIK KARŞILIĞI OKUTACAKLARI DERSLERE İLİŞKİN ÇİZELGE[/I]

=MsonormalTable medium none; medium none; medium none; WIDTH: 363.5pt; medium none; 0cm 3.5pt 0cm 3.5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-insideh: .5pt solid #CCCCCC; mso-border-insidev: .5pt solid #CCCCCC" width=485 border=1>

0;
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #cccccc 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; WIDTH: 30. 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=40>
<I mso-bidi-font-style: Sıra No[/I]
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #cccccc 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 65.75pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=88>
<I mso-bidi-font-style: Atamasına Esas Olan Alan[/I]
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #cccccc 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 124.05pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=165>
<I mso-bidi-font-style: Mezun Olduğu Yüksek[/I]
<I mso-bidi-font-style: Öğretim Programı[/I]
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #cccccc 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 143.4pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=191>
<I mso-bidi-font-style: Aylık Karşılığı Okutacağı Dersler[/I]
1;
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; WIDTH: 30. 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-top-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=40>
1
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 65.75pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-top-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=88>
Beden Eğitimi
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 124.05pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-top-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=165>
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği
#cccccc 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 143.4pt; 0cm; #cccccc 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-top-alt: solid #CCCCCC .5pt; mso-border-alt: solid #CCCCCC .5pt" width=191>
▀ Beden Eğitimi
▀ Spor
▀ Trafik ve İlk Yardım Eğitimi
▀ Sağlık Bilgisi
▀ Spor ve Beslenme
▀ İnsan Anatomisi
▀ Grupla Çalışma Teknikleri
▀ Halk Oyunları
▀ Spor Psikolojisi
▀ Antrenman Bilgisi
▀ Spor Yönetimi ve Organizasyon
▀ Beden Eğitimi ve Spor alanının diğer
dersleri
<I mso-bidi-font-style: Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan Alanlar İle Mezun Oldukları Yüksek Öğretim Programları ve Aylık Karşılığı Okutacakları Derslere İlişkin Esaslar[/I]

Karar Sayısı : 119 Karar Tarihi : 12/07/2004
Amaç
Madde 1- Bu Esasların amacı;
a) Öğretmen olarak atamaya esas alınacak alanların,
b) Öğretmenliğe atanacakların alanlara göre mezun oldukları yüksek öğretim programlarının,
c) Öğretmenliğe atananların alanlarına göre aylık karşılığında okutacakları derslerin
belirlenmesidir.
Dayanak
Madde 2- Bu Esaslar, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu, 3797 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilât ve Görevleri Hakkında Kanun, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar ile Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine dayanılarak hazırlanmıştır.
Kapsam
Madde 3- Bu Esaslar, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel okul öncesi, ilköğretim, orta öğretim ve yaygın eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları yüksek öğretim programları ve aylık karşılığı okutacakları derslerin belirlenmesine ilişkin hükümleri kapsar.
masanda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
Alt 04-09-2007, 03:31   #2
EMEL82
Yeni Üye

EMEL82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEL82

Hocambilgi için teşekürler.Birşey daha sormak istiyorum okuldaki Trafik ve İlkyardım derslerinin verilme önceliği Fen Bilgisi Öğretmeni'nin midir yoksa bizim mi?
EMEL82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2007, 22:38   #3
masanda
Yeni Üye

masanda

değerli arkadaşım aşağıdaki çizelgede görüleceği üzere

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI ÖĞRETİM KURUMLARINA ÖĞRETMEN OLARAK ATANACAKLARIN ATAMALARINA = o ns = />
ESAS OLAN ALANLAR İLE MEZUN OLDUKLARI YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMLARI VE
AYLIK KARŞILIĞI OKUTACAKLARI DERSLERE İLİŞKİN ÇİZELGE

=MsonormalTable medium none; medium none; medium none; WIDTH: 428.7pt; medium none; 0cm 3.5pt 0cm 3.5pt; mso-border-alt: solid text 1.5pt; mso-border-insideh: .75pt solid text; mso-border-insidev: .75pt solid text" width=572 border=1>

0;
text 1pt solid; 3.5pt; text 1pt solid; 3.5pt; 0cm; text 1pt solid; WIDTH: 31.8pt; 0cm; text 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: .5pt; mso-border-top-alt: 1.0pt; mso-border-bottom-alt: .5pt; mso-border-right-alt: .75pt; mso-border-color-alt: text; mso-border-style-alt: solid" width=42>
SIRA
NO
text 1pt solid; 3.5pt; text 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 92.15pt; 0cm; text 1pt solid; : transparent; mso-border-alt: solid text .75pt; mso-border-left-alt: solid text .75pt; mso-border-top-alt: solid text 1.0pt" width=123>
ATAMASINA ESAS
<H3 MARGIN: 3pt 0cm 0pt">OLAN ALAN
text 1pt solid; 3.5pt; text 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 4cm; 0cm; text 1pt solid; : transparent; mso-border-alt: solid text .75pt; mso-border-left-alt: solid text .75pt; mso-border-top-alt: solid text 1.0pt" width=151>
MEZUN OLDUĞU YÜKSEK
ÖĞRETİM PROGRAMI
text 1pt solid; 3.5pt; text 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 191.35pt; 0cm; text 1pt solid; : transparent; mso-border-left-alt: .75pt; mso-border-top-alt: 1.0pt; mso-border-bottom-alt: .75pt; mso-border-right-alt: .5pt; mso-border-color-alt: text; mso-border-style-alt: solid" width=255>
AYLIK KARŞILIĞI
OKUTACAĞI DERSLER
HEIGHT: 88.55pt; mso-yfti-irow: 1; yes; page-break-inside: avoid">
text 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; text 1pt solid; WIDTH: 31.8pt; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 88.55pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .5pt; mso-border-top-alt: solid text .5pt; mso-border-right-alt: solid text .75pt" width=42>
1
text 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 92.15pt; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 88.55pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .75pt; mso-border-left-alt: solid text .75pt; mso-border-top-alt: solid text .75pt; mso-border-bottom-alt: solid text .5pt" width=123>
MARGIN: 3pt 0cm 0pt">Beden Eğitimi
text 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 4cm; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 88.55pt; : transparent; mso-border-alt: solid text .75pt; mso-border-left-alt: solid text .75pt; mso-border-top-alt: solid text .75pt; mso-border-bottom-alt: solid text .5pt" width=151>
1. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği
2. Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu (Lisans) (*)
3. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (*)
text 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 191.35pt; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 88.55pt; : transparent; mso-border-left-alt: .75pt; mso-border-top-alt: .75pt; mso-border-bottom-alt: .5pt; mso-border-right-alt: .5pt; mso-border-color-alt: text; mso-border-style-alt: solid" width=255>
· Beden Eğitimi
· Spor
· Trafik ve İlk Yardım Eğitimi
· Sağlık Bilgisi
· Spor ve Beslenme
· İnsan Anatomisi
· Grupla Çalışma Teknikleri
· Halk Oyunları
· Spor Psikolojisi
· Antrenman Bilgisi
· Spor Yönetimi ve Organizasyon
· Beden Eğitimi ve Spor alanının diğer dersleri
=MsonormalTable medium none; medium none; medium none; WIDTH: 428.7pt; medium none; 0cm 3.5pt 0cm 3.5pt; mso-border-alt: solid text 1.5pt; mso-border-insideh: .75pt solid text; mso-border-insidev: .75pt solid text" width=572 border=1>

HEIGHT: 2cm; mso-yfti-irow: 0; yes; yes; page-break-inside: avoid">
text 1pt solid; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; text 1pt solid; WIDTH: 31.8pt; 0cm; #ece9d8; HEIGHT: 2cm; : transparent; mso-border-left-alt: solid text .5pt; mso-border-right-alt: solid text .75pt" width=42>
14
text 1pt solid; 3.5pt; text 1pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 92.15pt; 0cm; #ece9d8; HEIGHT: 2cm; : transparent; mso-border-left-alt: solid text .75pt; mso-border-top-alt: solid text .75pt; mso-border-right-alt: solid text .75pt" width=123>
MARGIN: 3pt 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: left" Fen Bilgisi
(Değişik: Nisan 2003-2547 s.T.D.)
text 1pt solid; 3.5pt; text 1.5pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 4cm; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 2cm; : transparent; mso-border-left-alt: .75pt; mso-border-top-alt: 1.5pt; mso-border-bottom-alt: .5pt; mso-border-right-alt: .75pt; mso-border-color-alt: text; mso-border-style-alt: solid" width=151>
Fen Bilgisi Öğretmenliği
text 1pt solid; 3.5pt; text 1.5pt solid; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 191.35pt; 0cm; text 1pt solid; HEIGHT: 2cm; : transparent; mso-border-left-alt: .75pt; mso-border-top-alt: 1.5pt; mso-border-bottom-alt: .5pt; mso-border-right-alt: .5pt; mso-border-color-alt: text; mso-border-style-alt: solid" width=255>
· Fen Bilgisi
· Yana alan dersi
· Fizik
· Kimya
· Biyoloji
· Trafik ve İlkyardım eğitimi
· İş Eğitimi (Tarım)
· Tarım
her iki branş öğretmenleride bu derse girebilir.hangi branş öğretmenininin gireceği okul müdürünün insiyatifindedir. ancak yeni yayımlanan yazıya göre, bu derse okul müdürleri talep etmesi halinde polis memurlarının girmesi esası getirildi.ancak talep ederse. müdür ya bize verecek ya da yazıile ilçeye başvurup memur atanması istenecek. şimdilik keyfe bağlı. Ama çok geçmez bu derse de girme imkanı kalmayacak. Saygılarımla
Alt 04-09-2007, 22:54   #4
ırmak
Yeni Üye

ırmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ırmak

sayın hocam bizler herşey hazır önümüze konmasına alışmışız hakkımızın gasp edilmesi bile bizi harekete geçirmeye yetmiyor anca kendi aramızda dert yanıyor ama bunlara dur demek için hiç birşey yapmıyoruz malesef.bir kaç kişi çırpınıp duruyor bizlerse sadece izliyoruz
ırmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2007, 23:21   #5
masanda
Yeni Üye

masanda

En basit konulardan biri ders dışı çalıma yani egzersiz çaışmaları.
hangi braştaki, hangi arkadaşın, hangi alanlarda bu çalışmaları yapacağı sene başı öğretmenler kurulunda görüşülerek karara bağlanır. hangi arkadaşımın okulunda bu uygulanıyor?
Halbuki arkadaşlarım bu konuyu gündeme taşıyıp sene boyunca okul ,ilçe ve il faaliyetleri için harcadıkları emeği dile getirip insanları ve idarecilerini başlarını öne eğdirseler bu sorun olmayak .tutanaklara geçireceksin bu konuyu. ve soracaksın 'Benden fazla hakkettiğini düşünen kim?'
Artık ödenek %8 değil %5. Bu durum bizlri mağdur etmeye branşları kar karşıya getirmeye başladı bile. Bunu uygulayın . Faydasını görürsünüz.
saygılareımla
Alt 05-09-2007, 13:13   #6
EMEL82
Yeni Üye

EMEL82

hocam beden eğitimi öğretmeni ve fen bilgisi öğretmeni ile ilgili çizelgeyi koymuşsunuz teşekür ediyroum ama o çizelgeyi incelemiştim ben sorun şuki her iki öğretmen de o dersi alabiliyor peki bu durumda öncelikle neye akılıyor kıdem yılına mı?
Alt 05-09-2007, 13:16   #7
EMEL82
Yeni Üye

EMEL82

hocam alttaki açıklamayı atlamışım çok özürdilerim. anladığım kadarıyla yine müdürümün insiyatifine kalmış keşke bunun bi usulü olabilseydi.
Alt 29-09-2007, 18:22   #8
mehmet981
Yeni Üye

mehmet981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet981

arkadaşlar okullardan elimizi ayağımızı çeksek felç olurlar bide bizi beğenmezler, bizim en az çalışanımız bile diğer öğretmenlerden daha çalışkan, en iyisi bizi milli eğitimden alıp spor bakanlığına vermeleri onuda kabullenemezler...
mehmet981 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2007, 18:47   #9
hasanmiski
Yeni Üye

hasanmiski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasanmiski

4-5. sınıflardaki spor etkinligi derslerine müfettişler yozgattada beden egitimi ögretmenlerini girdirmiyorlar bu konuda bakanlıgın ilgili bölümlerine ulaşmamız mümkün degilmi. bu işi bir neticiye baglasalar.
burdaki bden egitimi ögretmenlerişni magdur ediyorlar arkdaşalr bildiginiz bir yöntem var mı bu konuda neler yapabililirz.
hasanmiski isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2007, 18:51   #10
damla1212
Yeni Üye

damla1212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

damla1212

merabalar öncelikle teşekkür edreim bu bilgi için..konuyla ilgili birşey sormak istiyorum..okulumda seçmeli spor etkinliği dersi seçildi ve bu derslere idareciler giriyor..bununla ilgili bilgisi olan var mı...öncelik kimde? ayrıca benimle beraber 2 öğretmenin daha satrançsertifikası var yanlız idare bana diil fen bilgisi öğretmenine seçmeli satranç dersini verdi?? bu durumda öncelik kimin??? bununla ilgisi bilgisi olanlar varsa ilgili resmi maddeye nerden ulaşabileceklerimide yazarsa sevinirim...
damla1212 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Popüler Sitelerde Paylaş

Etiketler
dersİ, etkİnlİklerİ, mutlaka, okuyun, sinif, spor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)