Beden Eğitimi ve Spor Portalı  

Go Back   Beden Eğitimi ve Spor Portalı > Genel Bölüm > Sohbet ve Tartışma

Sohbet ve Tartışma Hep birlikte sorunlarımızı görüşelim, tartışalım, görüşlerimizi bildirelim, birbirimize yardımcı olalım.

beden eğitimi
beden eğitimi
Sitemize hoş geldiniz. Konuları beğenmeyi unutmayalım.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 21-01-2009, 01:44   #11
milli
Yeni Üye

milli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
milli

Reklam Alanı

sayın arkadaşlar bazıları bol keseden sallamış hiç konuyla alkası olmadığı halde bu gün beden eğitimi bölümlerinin hali bilimselliği malesef ortada OLİMPİYATLARDAN sonra fatura herkese çıktı ama sisteme ve onun köhneleşmiş yapısına çıkmadı.bu yapı devam ettikce hiç bir şey değişmez.
kpss dedikleri sınavda gerçekten iyi ile kötüyü ayırt etmeye yönelik değil onun için kazanan iyi kazanamayan kötü olarak kendini algılamasın .
ünüversielerin içi boş kpssyi kazansan ne hangi ünüversitenin bed.eğt. bölümü amacına hizmet ediyor. maalesef çoguünüversitesadece bina ve sırf özel yetenek sınavı var okul para kazansın mantığı ile bu bölümler açılmış. ve türkiyenin ihtiyacı kaç kişidir. diye hiç kaygı olmamış sonra daha fazal profosörümüz olsun diye bölümleri bir güzelcede bölmüşler ortaya bol prof.lu ama bom boş okullar çıkmış şimdi adama sormazlarmı ya bizim bu kadar prof ve okulumuz var ama niye bizim spor bu halde biz bu okulları niye açtık ve burda o okullardan mezun işsizler ordusu olşturduk ve bu vadandaşlar boş okulda bir çok şeyin adını telafuzu bile beceremedikleri bir sistemde yetişip sırf ne imiş kpss sınavı kazanmış diye yeter olacak vay benim canım türkiyem ne güzel değerlerine sahip çıkıyorsun .
ha birde bu arkadaşların haklı payı varmı onların da var.
federasyonlar özerkleşti . bu işlerin soruşturmaları bitmedi .şöyle anlatayım oimpiyatlardan sonra astık kestik ancak balık hafızalıyız sonra herşeyi unuttuk federasyon seçimleri oldu 20 yi aşkın branşta olimpiyatlardaki o başarısız ilan ettiğimiz kişiler yine federasyon başkanları oldu çok ilginç değilmi.
milli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam Alanı
Alt 22-01-2009, 00:11   #12
Guest

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Millilik nedir tüm branşları öğrencilere vermekmidir hayır bir branşta kendini yetiştirmiş.ama sınava tabiki girecek bakın şuan başbakan diyelim daha sonra diğer rakipleriyle yarışa girmiyormu.giriyor.Millilik belli yere kadar olmalı.Milli olan kişi ödülünü zaten alıyor.sevmiyorsa zaten yapmaz.bence herkes eşittir bu hz ömer dahi olsa.sınav olmalı eşitlik sağlanmalı.

Alt 22-01-2009, 03:29   #13
milli
Yeni Üye

milli

timur bi gün köyün birinden enileri gelen 10-15 kişiyi alır ve zifiri karanlık bir odayagireceklerini ve içerde hayatlarında hiç görmedikleri bir şey oldığunu söyler onlara . olarda içerde ne olduğunu çok merak ederek girerler. oda o kadar karanlıktır ki kimse bişey anlayamadan içierdeki nesneye dokunmaya çalışırlar. dokunarak onun ne olduğunu anlamaya çalışırlar. dışarı çıktıklarında içerdekişeyi tarif etmeleri istenilir.köylüler tarif ederler .ancak içerde olanbüyük bir fiil imiş ve köylüler filin neresine dokunabilmişse ve ne kadar hayal kurabilmişse o tarifi verirler . yani anlaşılacagı gibi hiç baklava yememiş birisine nasıl baklava hakkında yorum sağlıklı olacaksa bu gün siz değerli arkadaşlarında bunu iyi anlamanız lazım bu saha önce ve önce onu hak edenlerin ona emek harcayanların daha sonra kalan boşluk ise ehil olmayan lar arasından sınav ile alınabilir.zaten burdada öyle bir uygulama var .yeterlimi değil bu gün bazı sanatcılarımızı bazı kriterleri yerine getirince devlet sanatcısı ilan ediyorsak ve onlara ciddi haklar veriliyorsa .gerçek anlamdada bu konudaki emanet sahibine yakışır. Şunuda vurgulamadan geçemiyeceğim açılan onca bölün neye hizmet verdi. her diplomayı alan işin doğası gereği kendinde bu hakkı gördü. bu normal ama o kadar diploma normalmi??????????????????????? bence onu tartışmak lazım.
Alt 22-01-2009, 03:58   #14
hllhoca
Üye

hllhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 2
hllhoca is an unknown quantity at this point

Alıntı:
milli Nickli Üyeden Alıntı

...yani anlaşılacagı gibi hiç baklava yememiş birisine nasıl baklava hakkında yorum sağlıklı olacaksa bu gün siz değerli arkadaşlarında bunu iyi anlamanız lazım bu saha önce ve önce onu hak edenlerin ona emek harcayanların daha sonra kalan boşluk ise ehil olmayan lar arasından sınav ile alınabilir.zaten burdada öyle bir uygulama var .yeterlimi değil bu gün bazı sanatcılarımızı bazı kriterleri yerine getirince devlet sanatcısı ilan ediyorsak ve onlara ciddi haklar veriliyorsa .gerçek anlamdada bu konudaki emanet sahibine yakışır. Şunuda vurgulamadan geçemiyeceğim açılan onca bölün neye hizmet verdi. her diplomayı alan işin doğası gereği kendinde bu hakkı gördü. bu normal ama o kadar diploma normalmi??????????????????????? bence onu tartışmak lazım.
haddini aşmışsın. sen bu ülkeye kaç madalya kazandırdın da madalya kazandıracak adamı ben yetiştiririm diyorsun. ne kadar ehilsin bu konuda. daha geçenlerde bu ülke olimpiyatlardan boynu bükük ayrılmadı mı. bu saha eğer size kalacaksa, biz daha çok boynu bükük ayrılırız bir çok organizasyondan. sen de öğretmen olabilecek kapasiteye sahipsen, sen de ol. seni tutan yok. ama fikirlerini beyan ederken küçümseyici ifadeler kullanma. eleştirilerini yaparken şunu da düşün ki, sen ve senin gibi bir çok milliyim diyen arkadaşım,devletin size sonuna kadar sunduğu imkanlara rağmen bu ülkeyi yeterince iyi temsil edememişken, imkansızlıklar içinde çalışan birçok öğretmen için siz bu işin ehli değilsiniz deme.
senin şu yazdıklarını okuyana kadar millilerin öğretmen ya da antrönör olmasını destekliyordum. ama eğer tüm milliler senin gibi düşünüyorsa, fikirlerimi tekrar gözden geçirmem gerekecek.
Alt 22-01-2009, 04:18   #15
milli
Yeni Üye

milli

öncelikle şunu iyi algılamak lazım haddi aşan ve ne yazıkki konuda ne kadar cahil olduğunu gösteren biri varsa oda yazılanlarda anlaşıldığı gibi sizsiniz sayın hll hoca ben 20 senelik beden eğitimi öğretmeni veatletizimde bir çok milli sporcu yetiştirmiş biriyim ve bu londrada pariste değil doğnun en doğusunda - 30 larda koşacak ayakkabısı olmayanlarla yaptık .unutmayın anayasal bir hak olduğu için milli sporculara sınavsız öğretmenlik verildi yoksa sizlere sorularak verilmedi . bu ülke olimpiyatlardan boynu büük ayrıldımı ayrılmadımı sporla çok alakalısınız ya bay uzman türkiyenin tüm değerlerinini sen yetişdirdin ya spor şurasında sayın başbakan ,sayın bakan ve sayın genel genel müdür açıkladı.uzmanlarda gerekli açıklamaları yaptılar .bence mevlana nın şu mısralarını sayın hllhoca size hatırlamak güzel olacak
aslında her söze verecek cevabım vardır.
suskunluğum asaletimdendir.
bir söze bakarım sözmü diye ,bir de söyleyene bakarım adammı diye
Alt 22-01-2009, 20:42   #16
Guest

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

milli arkadaş doğuda TÜRKİYEMİZ BATIDA AYRIL YAPMAYALIM.SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ SİZ ANTRENÖRLÜKTE BU HALKA HALKIMIZA DAHA İYİ GÜZEL HİZMET EDEBİLİRSİNİZ.SİZİ SINAVSIZ ANTRENÖR YAPSINLAR.HEM OLİMPİYATLARA SPORCULARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ HAZIRLAMIYOR.AMA SİZ HAZIRLAYABİLİRSİNİZ BU İŞİ ÇOK İYİ YAPARSINIZ AMA BIRAKALIM HAK VERİLİYORSA FAZLA YORUM YAPMAYALIM.SİZLERDE YOK BİZ ŞUYUZ BUYUZ DEMEYİN HİÇ GEREK YOK.SİZ KENDİNİZİ BİLİN YETER YOKSA BENCE BİZLER BİR HİÇİZ ACİZİZ BİR SİNEGE BİLE YENİLEBİLİRİZ.SOGUKTAN HASTALANIRIZ.YANİBEN DİYE BİRŞEY YOKTUR HAYATTA

Alt 23-01-2009, 01:54   #17
hllhoca
Üye

hllhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hllhoca is an unknown quantity at this point

Alıntı:
milli Nickli Üyeden Alıntı

öncelikle şunu iyi algılamak lazım haddi aşan ve ne yazıkki konuda ne kadar cahil olduğunu gösteren biri varsa oda yazılanlarda anlaşıldığı gibi sizsiniz sayın hll hoca ben 20 senelik beden eğitimi öğretmeni veatletizimde bir çok milli sporcu yetiştirmiş biriyim ve bu londrada pariste değil doğnun en doğusunda - 30 larda koşacak ayakkabısı olmayanlarla yaptık .unutmayın anayasal bir hak olduğu için milli sporculara sınavsız öğretmenlik verildi yoksa sizlere sorularak verilmedi . bu ülke olimpiyatlardan boynu büük ayrıldımı ayrılmadımı sporla çok alakalısınız ya bay uzman türkiyenin tüm değerlerinini sen yetişdirdin ya spor şurasında sayın başbakan ,sayın bakan ve sayın genel genel müdür açıkladı.uzmanlarda gerekli açıklamaları yaptılar .bence mevlana nın şu mısralarını sayın hllhoca size hatırlamak güzel olacak
aslında her söze verecek cevabım vardır.
suskunluğum asaletimdendir.
bir söze bakarım sözmü diye ,bir de söyleyene bakarım adammı diye
sizin 20 senedir yetiştirdiğiniz milli sporcular yarışıyor ve sonuçları tüm türkiye yakından görüyoruz. anayasaya dediğimiz bişey yok. millilere verilen haklara da dediğimiz bişey yok. siz yazılanları dikkatle okuma konusunda biraz problem çekiyorsunuz. ben yazımda, 'ben bilirim, benim gibiler bu işi yapsın, boşlukları ehil olmayanlar doldursun' ifadesine cevap verdim. ama siz egonuzla o kadar meşgulsünüz ki, algı kanallarınızkapanmış.

bana başbakanın bakanların açıklamalarından dem vuruyorsunuz. daha iki üç gün önce sayın bakan ders saatleriyle ve dersle ilgili engin fikirlerini açıkladılar ve dersimize dair saatlerin arttırılmasının gerekli olmadığını, mantığın değişmesi gerektiğini anlattılar. bu dem vurmanız onunla aynı fikirde olduğunuzu ve asıl sizin ne kadar 'uzman' olduğunuzu gösterir.

ben nice 20-30 yıllık öğretmen tanıdım ki, sizinle aynı seviyedeler hepsi de. maalesef, öğretmenlik mesleği herkese aynı düzeyde olgunluk ve saygı duyma yeterliliği kazandırmıyor. bazılarına küçümsemeyi ve kendini dev aynasında görmeyiöğretiyormuş.

mevlana, emininim ki sizinkullanmanıza müsaade etmezdi deyişlerini. çünkü mevlanakendini dev aynasında görmemiştir hiçbir zaman.

size nice20 yıllar diliyorum,bay kendini adam sanıp kimseyi adamdan saymayan...
Alt 27-03-2009, 14:20   #18
ahmet38
Yeni Üye

ahmet38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet38

arkadaşlar yeni üye oldum ve bir açıklamada ben yapayım dedim,milli sporculardan çok iyi beden egitimi ögretmeni olur,bu arkadaşlar milli takım kamplarında gerekli egitimi gerek milli takım takım hocalarından gerekse federasyon yöneticilerinden alıyorlar.gelelim asıl konuya,neymiş çifte standart varmış:milli olamayan arkadaşlar bu duyguyu yaşamayan arkadaşlar bilemezler onlar ne bilirler peki kızlar üniversitede istedigi bölümü tutturamamış en azından spor akademisine gireyimde en kötü ögretmen olatım bari,erkekler içinde aynı,siz milli olamayan,vatanını ulusunu temsil etme şansı bulamayan arkadaşlar kızlarla eglenirken,hangisiyle çıksam nereye gitsem neler yapsam diye zamanınızı geçirirken bu nilli olan arkadaşlar vatanının ay yıldızlı bayragını yurt dışında göndere çektirmeyi başarmış bütün amacı ülkesini onurlandırmak olan bu arkadaşlara bu kadarı az bile onlar çok şeyi hak ediyor,milli sporculara bu hakkı fazla gören arkadaşlar önce kendilerine sorsunlar: BEN VATAN İÇİN BUGÜNE KADAR NE YAPTIM, daha yazacagım çok şey var ama neyse.......
ahmet38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2009, 17:05   #19
proksi
Girişken Üye

proksi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 14 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 17
proksi is on a distinguished road

Arkadaşlar bu konu da bilmeden kırıcı olunmaya başlandı.Lütfen her türlü emekğe saygılı olalım.
Çünkü sözleriniz davranışlarınız olur.
Davranışlarınız pozitif olsun,
Çünkü davranışlarınız alışkanlık
proksi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2009, 17:11   #20
binali
Super Moderator

binali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19
binali will become famous soon enough

Konu kitlenmiştir.Tüm görüşlerinize teşekkür ederiz.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum.
binali isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Popüler Sitelerde Paylaş

Etiketler
milli, sporcular

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)