12-06-2008, 20:44 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
İşte mail ....Örneği.........postacı binali ACİL UYARI: ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum. AYRICA; Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER . Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. Ø BU ViRUS 'MATRiX E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!. Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN !!!!!! Emin KARAOĞLU İçişleri Bakanlığı Kontrolörü 0 505 466 22 51 ) center" ="EC_EC_Mso SIZE=2> -: 0% 50%"> ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR ) center" ="EC_EC_Mso SIZE=2> Subject: FW: ACiL UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR ) MARGIN-BOTTOM: 12pt"> ACİL UYARI: MARGIN-BOTTOM: 12pt"> 1. BURAK U. KOD ADLI BIR HACKER REKOR DENEMESI ICIN TUM TÜRKİYEDEKİ KULLANIICILARIN ADRESLERINI IMHA EDECEGINI SOYLUYOR VE YAPIYOR ONUN ICIN SAKIN LISTENE ''REA '' ADLI BIR MSN ADRESI KABUL ETME ARTI TUM LISTENDEKILERI UYAR CUNKU LISTENDEN BIRI KABUL EDERSE SEN DE GIDIYORSUN BIR SURU TANIDIK KISILERIN ADRESLERI HACKLENMIS BEN LISTEMDEKI HERKESE GÖNDERİYORUM MARGIN-BOTTOM: 12pt"> 2. MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLiKELi BiR ViRUS KESFETTiLER . SiMDiLiK ONU ZARARSIZHALE GETiREBiLECEK BiR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . ACTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR CiZGi FiLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK COK GEC !..... HARD DiSKiNiZ COKTUGU GiBi , ADRES DEFTERiNiZ DE YOLLAYANIN ELiNE GECiYOR , VE SiZiN iSMiNiZLE VIRUS YAYIL MAYA DEVAM EDiYOR .BUNU ENGELLEMEK iCiN ' LUTFEN ' BU MAiL ' i TANIDIGINIZ HERKESE YOLLAYIN . BU ViRUSUN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!, 'matrixe hoŞ geldiniz yazan maili açmayIn!!!!!! !!!!' MARGIN-BOTTOM: 12pt"> Emin KARAOĞLU İçişleri Bakanlığı Kontrolörü 0 505 466 22 51 eminkaraoglu@gmail.com eminkaraoglu@hotmail.com
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
12-06-2008, 22:37 | #2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
tşkler hocam
12-06-2008, 23:18 | #3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Çok sağol hocam,
13-06-2008, 09:55 | #4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Çok sağolun hocam ...BURAK U. KOD ADLI hacker ın işimi yok yahu..
13-06-2008, 11:52 | #5 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
sağolun hocam
bende anlamş değilim bu hackerlerın işim iyok bunlarla uğraşıyolarr |
13-06-2008, 11:53 | #6 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.