![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
selamlar arkadaşlar bütün arkadaşlarım bir şeyler yazmış konuya açıklık getirmek istiyorum.beni tanırsınız lifeover olarak ismim mehmet arkadaşlar liselerde günlük plan yani ders planı vardır ama bazı liselerde müdürler bu işi sıkı tutmazlar bakanlık tarafından denetlenen liselerde dört yılda bir denetlendiği için bu konu hep es geçilmektedir beden eğiitmi öğretmeninin plan yapmayacağı tek safha elinde klavuz kitap varsa o zaman günlük plan yapmaz yönetmelik buna izin veriyor normalde yönetmeliğe göre yapmamız gerekiyor lise dahi olsa. arkadaşlar ilçe lig heyeti ve ilçelerde çalışıyorsanız kutlama komitesinin yer verdiği ölçüde bayramlara katılmak zorundasınız 23 nisan dahil olmak üzere normalde katılınmıyor ama ilçe milli eğitim katılacaksınız derse katılırsınız.ancak bunlarla ilgili internetten erişebileceğiniz törenler ve bayramlar el kitabı size bu konuda yardımcı oalcaktır. okulunuzun yapısına bağlı olarak takımların katılımında bulunursunuz müdürünüzün size dayatma hakkı yoktur.arkadaşlardan birisi yazmış beş branşta katılmak zorunlu diye katılma zorunluluğu yoktur arkadalaşlar okulunuzun imkanları sınırlı ise milli eğitimin düzenlediği sportif müsabakalara katılmayabilirisniz. birde bayramlara ilişkin olarak 19 mayısta bir okul yaptığı görevi ikinci bir yıl yapamaz bu törene katılmayacak anlamına gelmez farklı bir iş yapacağı anlamına gelirörnek bu yıl kız hareketleri yapmışsa ikinci yıl kız hareketlerini alırvs. 19 mayıs bayramını ilçelerde bütün liseler katılır illerde il milli eğitim yada kutlama komitesinin belirleyeceği okullar yapar. arkadaşlar liselerde görev yapan yada yapacaklara sesleniyorum. liselerde öğrenci ile aranızda bir seviyeyi mutlaka koruyun.derse girerken onların saf düzeninde olduklarında sizi derse beklerken ilk görecekleri yer tam karşı tarafrları olsun arkalarından gelip derse başlamayın ders konusunu anlatırken öğrencilerinizi güneşe doğru yöneltmeyin yada dikkatlerini dağıtacak tarafa yönlendirmeyin bu onların dikkatini dağıtır.sistemli olarak kendinize bazı takip çizelgeleri oluşişturun bunları ilk üç ay iyi takip edin sonra her şey otomatikleşir.ilkokuldaki gibi onlara oğlum kızım değil arkadaşım hanım kız gibi cümlelerle seslenin yada en güzeli isimleri ile seslenmek en doğrusudur. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
arkadaşlar, çalışan, lise'de, lütfen, olun, yardımcı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yardımcı Olun Lütfen..! | Kojiro | Sohbet ve Tartışma | 4 | 14-08-2009 21:00 |
!!!!!DİKKATLİ OLUN!!!!!!!!!!ARKADAŞLAR! KOLA İÇERKEN MENTOLLÜ ŞEKER YEMEYİN | webceren | Sohbet ve Tartışma | 5 | 20-01-2009 23:53 |
LÜTFEN DUYARLI OLUN ARKADAŞLAR | Ahmet Köseoğlu | Sohbet ve Tartışma | 0 | 14-11-2008 17:38 |
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz | cagla01 | İstek Bölümü | 2 | 06-11-2008 17:16 |
arkadaşlar yardım lütfen | neşe | İstek Bölümü | 1 | 18-06-2007 18:24 |
Reklam Alanı |