![]() |
|
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 13 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
ya arkadaşlar muhabbetiize hayran kaldım ve bende dpü de okumadığıma pişman oldum şimdi. ben cumhuriyet mezunuyum. vesivasta görev yapıyorum. sırf okunan ve cevap yazılan sayısı en fazla olduğu için giriyim dedim ve maşallah ne kadar birbirine bağlı bir üniversitenin öğrencileri olduğunuzu görüp imrendim açıkcası. ALLAH daim etsin inş. bu arada site yeni açıldı. başlangıcı ben atayım. siz daha sonrasında devam edersiniz sohbetlerinize... slmlar. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dumlupinar, kÜtahya, mezunlari, nerdesİnİz, Ünİv |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
(yardım lütfenn) kütahya üni için | olumsuzkral | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 7 | 12-01-2012 16:02 |
MARMARA ÜNİV. BESYO Burada Buluşuyor.. | tunat | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 29 | 16-09-2010 12:47 |
kütahya hakkında bilgi ..:( | göqtwo..! | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 2 | 03-08-2008 19:06 |
VOLEYBOL 1. KADEME ANTRENÖR KURSU--KÜTAHYA | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 2 | 01-06-2008 23:23 |
TÜM İNÖNÜ ÜNİV. MEZUNLARI VE ÖĞRENCİLERİ | webkenan | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 12 | 18-04-2008 23:38 |
Reklam Alanı |