01-03-2008, 21:17 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Sizle bu şekilde hitap etmemin sebebi site için de çok hoş bir yaklaşımları gördüğümden dolayı sizlere bu şekilde hitap ettim. Benim dikkatimi çeken bir konu ise site kimliklerimiz gerçek'ten çok eksik bir bilgi gördüm.Eğer bizler bu site Dost'luğuna inanıyorsak o zaman kimliklerimizi tam yazalım.Hem sizleri tanımış olur ve çok güzel bir Dost'luklara başlamış oluruz. Haydi ne duruyoruz bir an önce kimlik düzeltmelerimizi yaparsak bir birimizi daha iyi tanırız. Bu kadar yazmamdan sonra beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. Postacı binali
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
02-03-2008, 13:18 | #2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba , öncelikle sitemize hoşgeldiniz... düşündüğünüz fikir hakikaten çok güzel... Umarım bütün arkadaşlarımız bu konuyu dikkate alırlar...
selamlar...)
02-03-2008, 22:20 | #3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Sayın Ahmet KÖSEOĞLU..
Burada benim amacım bizler bir sporcu eğiticisi olarak birbirimizi tanımalıyız.Çünkü bizler çeşitli zamanlarda yarışlarda sporcularımızla beraber bulunuyoruz.Eğer bizler bu sitemizde birbirimizi iyi tanırsak İŞTE o zaman gittiğimiz yerlerde birbirimizi bulur SİTEMİZİN bizlere verdiği bu avantajı kullanmış oluruz. İşte bir güzellik te benim askerlik yaptığım yer de İskenderun/HATAY İskenderun benim sevdiğim bir bölgedir. Efendim sitemizde ki tüm DOST'larımıza sevgi ve saygılarımı sunarım.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
03-09-2008, 18:09 | #4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
EVET AKADAŞLAR BEN MEHMET ARİF ÇIVGIN UŞAK TA GÖREV YAPIYORUM ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BESYO 97 MEZUNUYUM HEPİNİZE 2008/2009 UN BAŞARILI GEÇMESİ DİLEKLERİMLE SAYGI VE SEVGİLERİMLE
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aÇiklamalari, kİmlİk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|