![]() |
![]() |
#5 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
arkadaşlar bizim derslerimiz ve buna müzik,resim de dahil ülkemizin şu anki koşulları itibariyle!!! hem gereksiz hem de fazlaca lüks dersler.!!!.bu GEREKSİZLİK durumunda ki derslerimizden önemsiz dersler diye bahseden diğer branş öğretmenleri ve idarecilerimiz varken ve üstelik onların hiiiç derslerin arttırlması gibi bir derdi yokken zaten pekde çok sesimiz çıkmazken bu sesi kim duyar??dersler artsa alan-malzeme-salon vs...yookk..neye yarar??diyorum ya bizim dersler lükse giriyor arkadaşlar..hem spora bu kadar önem veriyorlarsa neden tüm türkiye armut gibi sadece izliyor olimpiyatları??gerçi izlemeyen yığınla insan var..spor yaşamımıza dahil değil..ne spora ne sporcuya iş yok!!bu ülkede sadece futbolcular spordan para kazanıyor..ne zaman atletizmde,cimnastikde para kazanan sporca olur o zaman olimpiyatlarda gerçek sporcumuz olur..bu siyasi bir sistem sorunudur,ülke politikasıdır..seçimlerimizi akıllıca yapmalıyız arkadaşlar..
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başbakan'a, mektup, İşsiz, öğretmenlerden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Öğretmenlerden Yarımağana suç duyurusu | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 25-08-2010 19:08 |
Öğretmenlerden 'C' seçeneği ihbarı | binali | Eğitim Haberleri | 0 | 25-08-2010 18:56 |
Bakan Çubukçu'ya Mektup | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 06-05-2009 14:23 |
Atalay Başbakan'a Şikayet Edecek | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 01-08-2008 18:40 |
Milli Eğitim Bakanına açık mektup | webmaster | Eğitim Haberleri | 10 | 29-04-2008 00:48 |
Reklam Alanı |