21-06-2008, 15:00 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 8 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
2007/2008 ÖĞRETİM YILI LİG KURULU YILSONU ÇALIŞMA RAPORUDUR. EKİM : 2006/2007 Öğretim yılının değerlendirilmesi yapıldı. Yönetim organlarının seçimi yapıldı. Yıllık çalışma programı hazırlandı Bütçe hazırlanarak ilan edildi. KASIM: Antalya’ya gidecek takımların lisanslarının düzenlendi. Antalya’da yapılacak yarışmalara katılacak takımların ve sporcuların ilsis den girişleri yapıldı %15 Katkı paylarının okullar dan toplanmasına başlandı. İlköğretim okulları, okullar arası müsabakalarının kur’a çekimi gerçekleştirildi. ARALIK : 27 Aralık Atatürk koşusuna katılacak olan sporcuların belirlendi. Katkı ve katılım paylarınını yatırmayan okullar uyarıldı. OCAK : . İlköğretim okulları okullar arası müsabakaların elemeleri tamamlandı. YARIYIL TATİLİ ŞUBAT : İlköğretim okulları okullar arası müsabakaların finallerine devam edildi. METEM sahasına öğrenci yurdu yapımına başlandığı için Futbol müsabakalarının Bir kısmı semt sahası düzenlenerek orada devam edildi. Finaller halı sahada gerçekleştirildi. MART : İlköğretim okullarınının müsabakalarına devam edildi. İlköğretim okullarının ödülleri satın alınarak 23 Nisan da dağıtılmak üzere hazırlandı. NİSAN : İlköğretim okulları okullar arası Ulusal Egemenlik Koşusunun düzenlendi. 23 Nisan törenlerinde İlköğretim okullarının ödülleri dağıtıldı. Liseler arası müsabakaların kur’a çekimi gerçekleştirildi Liseler arası müsabakalara başlandı. MAYIS: Liseler arası müsabakalar dan Futbol branşı halı sahada yapıldı. Tüm branşlarda müsabakalar tamamlandı. Gençlik Haftası Kros yarışmasının düzenlendi. İlçede İlde ve ülke çapında dereceye giren öğrencilere 19Mayıs Törenlerinde Lise öğrencilerinin ödülleri ödülleri dağıtıldı. HAZİRAN: Yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı,ilçemizde bu yıl yapılan turnuvalarda 58 okul takımı mücadele etmiş olup,108 adet müsabaka gerçekleştirilmiştir.Tüm müsabakalarda toplam 557 öğrenci spor yapma olanağı bulmuştur Hiçbir hakem gideri ödenmemiş olup tamamen gönüllülük esasına göre maçlar beden eğitimi öğretmenleri tarafından düzenlenmiş ve gerçekleştirilmiştir.lig kurulunda kalan para ile köy Okullarına spor malzemesi yardımı yapılmasına ve ilçede gelecek yıl yapılacak müsabakalarda kullanılmak üzere maç topları alınmasına karar alınmıştır. Doğan kerim KANBAĞLI Şevket ALTUN Beyazıd DANACI Hüseyin KÜÇÜK Lig Kurulu Sekreteri Lig Kurulu Saymanı Üye Üye Mustafa AYGÜN Lig Kurulu Başkan İlçe Milli Eğitim Md.V. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
faalİyet, kurulu, lİg, raporu, İÇİn, İlÇeler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|